|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το να ειναι καποιος φουλ απασχολημενος ολη μερα κι ολη τη βδομαδα ή το να καθεται δεν εχει να κανει με το τι ευαισθησιες κουβαλαει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αλλα το να εκδηλωσεις αυτες τις ευαισθησιες εχει να κανει με το χρονο.Εκει ηθελα να καταληξω...
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβώς!!! Και το πως διαχειριζόμαστε το χρόνο μας έχει να κάνει με μας!!! Εμείς βάζουμε τις προτεραιότητες και κάνουμε αυτά που θεωρούμε πιο σημαντικά! Πόσο χρόνο παίρνει να κάτσεις και να γράψεις μια επιστολή διαμαρτυρίας? Πόσο χρόνο παίρνει να πας σε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας? (μάλλον λιγότερο από το να παει κάποιος πχ για καφέ).
Jim αν κάποιος ψάξει δικαιολογίες για την απραξία και την αναλγησία του, σίγουρα θα βρει πολλές. Παραμένουν όμως δικαιολογίες... Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι θεμα δικαιολογιας.Ειναι
3:30-6:00 Φυσικη Φυσικη Εκθεση Δευτερα 7:05-9:40 3ωρο μαθηματικα Τριτη 8:00-10:30 ΑΟΔΕ Υπολογιστεσ υπολογιστες Τεταρτη 7:05-7:50 Βιολογια Πεμπτη 6:10-9:40 Φυσικη Μαθηματικα Μαθηματικα Εκθεση Παρασκευη +ανα 2 Σαββατα πρωινα διαγωνισματα + 8-2σχολειο+Δευτερα 9-10+Πεμπτη 8-10 αγγλικα.Παω τριτη Λυκειου και απλα ο μονος στοχος φετος ειναι να περασω εκει που θελω.Στοχευω για 18000μορια και για μια και μονο σχολη.Εχω 3 ενυδρεια να φροντισω και τωρα τα κανω 2 καταργοντας το αφρικανικο,γιατι δεν προλαβαινω.Εχω ελαχιστο ελευθερο χρονο να δω κανα φιλο και τη κοπελα μου.Κυριακες διαβαζω σηνυθως ολη μερα.Η μονη φιλοζωικη ευαισθητοποιηση που εχω αυτο το καιρο ειναι να τελειωσω τη λιμνη μου για να βαλω ενα ελληνικο ενδημικο ειδος υπο εξαφανιση. Ειμαι κατα των βασανισμων ζωων εννοειται.Μισω συτους που το κανουν αλλα δυστυχως δεν μπορω να ασχοληθω οσο θα ηθελα.Υπαρχουν αλλες πρωτεραιοτητες.Οταν θα εχω τλειωσει και τη σχολη μου και θα εχω φτιαξει πλεον τις βασεις για το μελλον μου,και στη διαδηλωση κατα των βασανισμων θα παω,και στο αντιρατσιστικο φεστιβαλ θα παω και σε οποιοδηποτε αλλο οικολογικο/κοινωνικο φεστιβαλ/διαδηλωση θα συμετασχω.Πιστευω να εγινα κατανοητος
|
||||
|
||||
![]()
Του λέω να μου πουλήσει το ένα ενυδρείο να είναι πιο άνετα αλλά το έχει τάξει σε άλλον
![]() ![]() Πέρα απτην πλάκα όμως, είχαμε καμιά εξέλιξη στο θέμα της τιμωρίας του που λέγανε ότι θα του κάνουν και θα του δείξουν και θα φάει ποινές κλπ κλπ? Για τον Κύπριο λέω.. Έμαθε κανείς τπτ? |
|
||||
|
||||
![]()
Ε ρε φαγωθηκες για το ενυδρειο του μπανιου!!!Δεν το πουλαω!!!Το θελω για ωρα αναγκης!!Αλλα και να μη το θελα στο χαριζα.Ειναι τοσο τσαντηρε οι κολλησεις και τοσο ασχημο με τις σιλικονες να πετανε που δεν πιανει μια!
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σε όλους,
Ο βασανισμός των ζώων είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να κάνει ο άνθρωπος απλά για να εκτονώσει τις κ_ _ _ _ ς του (σορυ κιόλας...) Πιστεύω πως η πράξη αυτού του ατόμου δεν έχει καμία διαφορά με αυτή των παιδιών ηλικίας 14-17 που κυνηγάνε με αεροβόλο γάτες και σκυλιά, ή προσδένουν "γουρούνες" στην ουρά τους ή τα πετάνε σε κάδο σκουπιδιών συνοδευόμενα με ένα αντίστοιχο βεγγαλικό ![]() Επίσης η συμπεριφορά ορισμένων κυνηγών ![]() Όπως είπαν και κάποιοι πιο πάνω είναι θέμα παιδείας και βασικών αρχών, "όπως έχει μεγαλώσει κανείς..." όπως λέει και ένας πολύ καλός μου φίλος... Και σαφώς και ενημέρωσης... Η ζωή μας, το παράδειγμά μας...!!!!! (Νομίζω πως ήταν μια κραυγή απελπισίας και αγανάκτησης.... Ουδεμία πρόθεση να προσβάλω ή να θίξω συνειδήσεις, συνήθειες, ανθρώπους κλπ... Απλά παράθεσα την άποψή μου....) Να είστε όλοι καλά και να περνάτε καλύτερα... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|