|
|
||||
|
||||
![]()
Πόσα λίτρα ενυδρείο?
Είναι το μοναδικό φίλτρο που τρέχει?
|
||||
|
||||
![]()
240 λτ
ναι ειναι το μοναδικο φιλτρο που εχω μεχρι τωρα. Μανος74 |
|
||||
|
||||
![]()
Στα juwel τα εσωτερικά φίλτρα που διαθέτουν κάνουν και βιολογικό και μηχανικό φιλτράρισμα.
Αν λοιπόν θέλεις να αλάξεις κάποια από τα σφουγγάρια μπορείς στην θέση αυτών με τις ποιο μεγάλες τρύπες να βάλεις substrat της eheim! Και φυσικά αφαιρούμε τον άνθρακα και για να κερδίσουμε χώρο αλλά και γιατί (κυρίως) δεν χρειάζετε και αχρείαστος να μείνει!!
|
||||
|
||||
![]()
Βάζεις μία κάλτσα με βιολογικό υλικό όσο περισσότερο πάρει , βάζεις τα 2 μπλε σφουγκαρια και πάνω υαλοβάμβακα τον οποίο τον αλλάζεις σε κάθε αλλαγή ( η γνώμη μου ) .Είναι πολύ εύκολο να αλλάζεις τον υαλοβάμβακα σε κάθε αλλαγή παρά να πλένεις σφουγκαρια . Με αυτόν τον τρόπο ξέπλινα πρώτη φορά τα σφουγκάρια μετά από 5 μήνες .
Με μόνο το εσωτερικό όπως σου είπα λίγα ψάρια αλλιώς βάζεις και ένα εξωτερικό και είσαι πολύ καλά |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγώ έχω πάνω τον υαλοβάμβακα που αλλάζεται πιο συχνά. από κάτω έχω αφήσει ένα από τα σφουγγάρια της συσκευασίας και στο τέλος είναι δύο κάλτσες μία με substrat pro και μία με μακαρόνι.
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη parrot η σειρά είναι απο κατω προς τα πάνω:
1.μακαρόνι (βιολογικό) 2.substrat pro 3.μπλε σφουγγαρι 4.και πάνω πανω υαλοβάμβακας? το μακαρόνι είναι πολύ? δηλαδή εάν το δούμε μέσα στο φίλτρο ομορφα στρωμένο είναι 5-6 εκατοστα αλλο τόσο και το substraτ |
|
||||
|
||||
![]()
Από τη στιγμή που βάζετε substrat θεωρώ το μακαρόνι περιττό!!
Αλλιώς η σειρά συνονόματε έτσι είναι όπως την έγραψες!!!
|
||||
|
||||
![]()
για να λέμε και την αλήθεια η κάλτσα με το μακαρόνι ήρθε από το προηγούμενο φίλτρο που ήταν εξωτερικό και ήταν στον πάτο για να κρατά τα χοντρά και να μη βουλώνει το substrat pro. Οπότε όπως αναφέρθηκε ίσως να μη χρειάζεται στο εσωτερικό του ενυδρείου σου που η ροή πηγαίνει από πάνω προς τα κάτω.
|
||||
|
||||
![]()
Αν μπορείς να βάλεις μόνο το Pro χωρίς το μακαρόνι ακόμα καλύτερα .Η σειρά είναι από κάτω προς τα πάνω για το λόγο ότι το νερό περναει από πάνω προς τα κάτω στα φίλτρα τις Juwel
------------------------- Γράψαμε μαζί ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΧρήστοςΠ : 29-10-07 στις 14:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τοποθέτηση εξωτερικού φίλτρου σε JUWEL TRIGON 190 | LEON13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 30-05-07 12:30 |
Μετατροπή Τ8 σε Τ5 | bvlahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 06-02-07 14:54 |
Μετατροπή σε Θαλασσινο | GEORGIOS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 17-03-06 09:06 |
Μετατροπή σε φυτεμένο... | galant | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 11-02-05 21:26 |
Μετατροπή γλύκου σε marine | Jimsfe | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 24-01-05 20:26 |