|
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη πολλοι "μαγαζατορες" πουλανε blue acara για rivoulatous και αναποδα και επειδη ειχα ζευγαρι με γεννα απο rivoulatous σου παραθετω 4-5 φωτογραφιες για να δεις την διαφορα μεταξυ τους.Αν παρολα αυτα εχεις acara(που το ευχομαι ) τοτε ολα ειναι ΟΚ.!
RIVOULATOUS ![]() ![]() Το ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΟΥ RIVOULATOUS ME TA MΩΡΑ ΤΟΥΣ: ![]() BLUE ACARA ![]() ![]() και βεβαια οταν ειναι μικρα μοιαζουν λιγο.!! Τα rivoulatous εχουν κιτρινο γυρω απο ολα τα πτερυγια και την ουρα,ενω τα acara εχουν ανοιχτο γαλαζιο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν και είναι ακομά μικρό, δεν έχει κίτρινο γύρω απο τα πτερύγια. Γιατί....εύχεσαι να είναι acara και όχι rivoulatous;; |
|
|||
|
|||
![]()
ειναι λιγοτερο επιθετικα τα acara και μικροτερα σε τελικο μεγεθος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Χθες μετά την επιστροφή μου απο την δουλειά, παρατήρησα ότι τελικά δεν είναι acara αλλά rivoulatous.
Οπότε περαστικά μου!!??!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα παιδια,ειμαι καινουργιος.εχω ενα ενυδρειο 100λτ με ενα παπαγαλοψαρο και ενα οσκαρ.το παπαγαλοψαρο ειναι επιθετικο και εχει ανοιξει πληγες στο οσκαρ,το τσιμπαει συνεχεια,του εχει ξεφλουδισει το δερμα.τι κανω?αφου αυτα τα δυο συνυπαρχουν κανονκα,ετσι δεν ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν και το θέμα όπου ποστάρησες είναι απο το 2007
![]() για το παπαγαλόψαρο δεν μπορεί να σου πει κανείς αφού είναι ψάρι εργαστηρίου και δεν γνωρίζουμε τις απαιτήσεις του και την συμπεριφορά του ![]() το όσκαρ πάντως όταν μεγαλώσει (πόσο είναι τώρα?)θα αφυκτιά στα 100 λίτρα και πρέπει να μετακομίσει. Μήπως να τα επέστρεφες (αφού θα ταλαιπωρούνται)και να έβαζες κατάλληλα ψαράκια για το ενυδρείο σου? |
|
|||
|
|||
![]()
to oscar mono tou mou eipan oti einai gia 100lt kai oti megalwnei symfwna me ta lt pou exeis.einai 10 cm tha paei gyrw sta 15cm.to papagalopsaro to evgala
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξανά-μανά παρουσίαση | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 17-10-06 18:24 |
sms122 ξανά στο προσκήνιο | nekcharis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 41 | 30-07-06 17:34 |
Μπλε σφουγγάρι ξανά | sakis345 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 30-05-05 22:58 |
Ξανά cryptocarium | manosdr | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 06-09-04 05:33 |
Ick σε ψάρι ick και στο νερό? | moogy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 09-04-04 11:31 |