|
|
||||
|
||||
![]()
Ειδικά για guppy κακώς έβαλες μέσα στο φίλτρο τύρφη! Αυτά θέλουν σκληρό νερό!
|
||||
|
||||
![]()
εχεις δικιο ...την βγαζω επιτοπου....
------------------------- κανονικά μεσα στο ενυδρείο τι τιμες KH θα πρεπει να υπάρχουν ? Από οτι ηξερα οι τιμες GH θα πρεπει να ειναι ψηλές 9-19 αν εχεις μεσα guppy...Σωστα ? Οι τιμες του ΚΗ πόσο θα πρεπει να ειναι ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη imichal : 28-10-07 στις 14:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αν και ειναι ολα σχετικα..νομιζω οτι απο 9 και πανω....οχι βεβαια οτι και εκει που εισαι ειναι κατι τρομερο ετσι....?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία δηλάδή με λιγα λόγια εγώ που εχω μεσα guppy πρεπει να ανεβασω το GH τουλάχιστον στο 10-12.....Προφανώς (διορθώστε με αν κάνω λάθος) με προσθήκη αλατιού.... Παει αυτό...
Τώρα το ΚΗ πως μπορώ να το ανεβάσω ? (αυτό λογικά πρέπει να ειναι σταθερο σωστα? δεν θα πρεπει να εξαρταται απο τι ψάρια έχεις μεσα....) |
|
||||
|
||||
![]()
Με τι αλάτι θα ανεβάσεις την GH ?
Το ΚΗ είναι συνδεδεμένο με το ΡΗ οπότε με τις τιμές που βλέπω δεν νομίζω οτι χρειάζετε να κάνεις κάτι! Βγάλε την τύρφη και θα επανέλθουν σιγά σιγά οι τιμές σου!
|
||||
|
||||
![]()
Στα Χανιά το νερό βρύσης έχει gh 10 περίπου. Οπότε αν βγάλεις την τύρφη θα είσαι οκ, και αν θες να την ανεβάσεις και λίγο βάζεις και καμιά ασβεστολιθική πέτρα.Την kh μπορείς να την αναβάσεις με μαγειρική σόδα αν και δεν νομίζω ότι χρειάζεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
αλατι κατευθειαν απο τη θαλασσα...οχι μαγειρεματος...
αν βγάλω την τυρφη και συνεχίσω να εχω τέτοιες τιμες τι γινεται ? Ποσο καιρος χρειαζεται για να διορθωθεί ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το προσεξε κανενας αυτο? ο φιλος μας μαλλον τρεχει και με αστρωτο φιλτρο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλλαγη νερου με αποιονισμενο νερο | jim402 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 14-10-07 23:50 |
την βοηθεια σας με την αλγη,μερος 14253273572ον. | mao | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 17-05-07 16:35 |
Αντληση νερου με λαστιχο | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 24-01-07 09:11 |
εξαγωγη νερου...... | klaz | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 29 | 09-10-06 15:36 |