|
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα είναι να μη βλέπονται συνέχεια αλλά λίγες ώρες τη μέρα (βάλε ένα διαχωριστικό). Τα μακριά πτερύγια του αρσενικού όντως βοηθάνε (οι πλακάτ έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα). Αλλά όπως σου είπα δεν μπορέις να ξέρεις αν δεν δοκιμάσουν. Μην ταΐσεις τη μέρα που πρόκειται να ζυγαρώσουν και φουσκώσουν οι κοιλιές τους... Αν δεν, περιμένεις να μεγαλώσει λίγο ο αρσενικός ή δοκιμάζεις με άλλο ζευγάρι. Τα χρώματα δεν παίζουν ρόλο στην αναπαραγωγή όλα ζευγαρώνουν μια χαρά μεταξύ τους (προσοχή χρειάζεται όταν υπάρχει το γονίδιο για το μάυρο χρώμα). Αν τα ψάρια που έχεις είναι multicolored να είσαι σίγουρος ότι θα προκύψουν πολλά που δεν τα περιμένεις!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοεις αν εχουν διαφορα χρωματα;Εγω πιστευω οτι δεν θα εχω πολλες εκπληξεις οσο αφορα το χρωμα γιατι και τα 2 ειναι μπλε με κοκκινο.Σαν το avadar μου ενα πραγμα.
|
||||
|
||||
![]()
Μην εισαι και τόσο σίγουρος... συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πολύ πιθανό να κρύβονται υπολοιπόμενα γονίδια από άλλα χρώματα ή πρότυπα χρωμάτων (butterfly, marble κλπ)... Περίμενε και θα δεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Διαβασα κατι σε ενα ποστ που δεν μου αρεσε...........το ανωτατο οριο ζευγαρωματος για το αρσενικο ειναι 1 χρονο.
Εγω το εχω απο τα Χριστουγεννα (δωρο) που σημαινει οτι ειναι πανω απο 1 χρονο. ![]() Τα θηλυκα ειναι ολα σαν το δικο μου να μην κουνιουνται πολυ ή κατι εχει;
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον παιδια αφου διαβασα μερικα ποστ.................. η θηλυκια εχει κατι ασπρο κοντα στην κοιλια (μαλλον ειναι ετοιμη), η κοιλια της εχει γινει τυμπανο (αυγα;;;
![]() Να την ταιζω κανονικα ή θα ψωφισει απο το φουσκωμα;
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τάιζε λίγη τροφή αρκετές φορές, μη σκάσει κιόλας το ψάρι
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιατί χρειάζεται προσοχή στο μαύρο χρώμα; Είναι κάποιο θνησιγόνο γονίδιο;
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Εβαλα το αρσενικο εχθες μεσα στο ενυδρειο.Με τα απο 1-2 ωρες εβαλα και το θηλυκο σε ενα κομμενο μπουκαλι νερου (μεσα στο ενυδρειο).Αρχισανε τα flare, η θηλυκια εβγαλε καθετες ριγες αλλα φυσαλιδες δεν υπηρχαν.Τα αφησα ετσι μεχρι σημερα και εβαλα ενα σωληνακι αεραντλιας σε σχημα κυκλου στην επιφανεια για να γινει η φωλια.Για λιγο εβγαλα το θηλυκο και ειπα να το ξαναβαλω μετα απο λιγες μερες οταν δω φωλια.Για μια στιγμη βλεπω μερικες (πολυ) μικρες φυσαλιδες.Τοτε την ξαναεβαλα και μετα απο λιγο την ελευθερωσα μεσα στο ενυδρειο.
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ζευγαρωμα labidochromis? | fitilakias | Malawi | 15 | 21-03-07 22:13 |
tropheus ζευγαρωμα..... | mikele | Tanganyika | 5 | 27-12-06 17:34 |
Ζευγαρωμα | Θεοδωρος | Bettas | 17 | 09-07-06 00:32 |
Ζευγαρωμα! | filoxenos | Bettas | 82 | 02-06-06 00:53 |
ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ ΒΕΤΤΑ 2 | ASCCO1 | Αναπαραγωγή | 0 | 15-10-03 21:28 |