|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Πατρίδα αν μπορείς πρέπει να φαίνετε όσο το δυνατόν καλύτερα (για το δίσκο) το κάτω μέρος όπου με δυσκολία μπορεί κάποιος να διακρίνει τα γεννητικά όργανα! Γι'αυτό και λεω ποιο πάνω οτι ειναι και δύσκολο στην φωτογράφιση (θέλει καλό χέρι και macro zoom). Αλλά μην το παιδεύεις πολύ με το δίσκο γιατί ξανατονίζω η αναγνώριση είναι σχεδόν πάντα για να μην πω πάντα επισφαλής.
Για το σκαλάρι αν και θα σου απαντήσουν εμπειρότεροι και εγώ για αρσενικό το βλέπω!
|
|||
|
|||
![]()
εχεις δικιο θα περιμενω με τα αποτελεσματα των αυγων να δω αν γονιμοποιηθουν ετσι θα καταλαβω το φυλο... ευχαριστω για την βοηθεια
|
|
||||
|
||||
![]()
ο δισκος παντως φαινεται μικρος ακομα για αναπαραγωγη ..... το σκαλαρι το εχεις μαζι με τους δισκους ...???
|
|||
|
|||
![]()
Όχι δεν τα έχω μαζί , τον δίσκο τον έχω 2 χρόνια , φαίνεται πως έχει γίνει ζευγάρι με μια θυληκια που έχω , απλώς ήθελα να δω αν είναι αρσενικός για να τα χωρίσω , έχουν κάνει μια φορά αυγά αλλά χωρίς αποτέλεσμα , προσέχανε τα αυγά επί 3 μέρες αλλά ουρίτσες δεν είδα και την τέταρτη τα φάγανε για αυτό λέω μήπως είναι θυληκο.
Το σκαλαρι το έχω σε ένα ενυδρείο 120 lt μαζί με άλλα σκαλαρια , γεννήσανε και αυτά , αλλά τα αυγά τα τρώγανε τα άλλα σκαλαρια χωρίς οι γονείς να κάνουν τίποτα , δεν μπορώ να χωρίσω όλα τα ψάρια μάλλον θα χωρίσω τα σκαλαρια που είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτό στην φωτογραφία είναι αρσενικό . |
|
||||
|
||||
![]()
Να υποθέσω οτι και τους δίσκους τους έχεις επίσης σε μικρό γι'αυτούς ενυδρείο τότε ε ? (όπως τα σκαλάρια) γι'αυτό και έχει μείνει μικρόσωμος!
Ή με γελάει η φωτό? Πόσα cm είναι περίπου?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυλο kribensis | alexinio | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 33 | 12-02-08 14:24 |
ΑΡΡΩΣΤΟς ΔΙΣΚΟΣ | bill | Δίσκοι | 9 | 18-06-07 17:10 |
Neon Goby,τι φυλο ειναι? | Θανάσης | Reefsafe | 2 | 19-06-06 12:32 |
Φυλο | anasios | Δίσκοι | 2 | 05-09-05 00:24 |
Kribensis: αρρωστια(?) και φυλο | FfF | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 6 | 21-05-03 16:06 |