|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχεις μεγάλη ανατάραξη στην επιφάνεια τότε το Co2 που προσθέτεις χάνετε! Για πες μας όμως και τα λίτρα του μικρού ενυδρείου!?
|
||||
|
||||
![]()
Τα λίτρα ονομαστικά είναι 40. Καθαρά είναι λιγότερα. Το ενυδρείο είναι ένα Cayman 50 profesional και έχει το εργοστασιακό φίλτρο. Αππο ανατάραξη στην επιφάνια πάει καλά νομίζω λες να φτέει αυτό. Τα φυτά πάντως αναπτύσωνατι καλά!!!! Ίσως επιδεί είναι "εύκολα".
|
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά λόγω ανατάραξης χάνεις το Co2 τελικά που ρίχνεις!
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή λες να το βάζω τσάμπα και να μήν το παίρνουν καθόλου τα φυτά μου;!!!! Και τσάμπα έξοδα κιολας!!!!!
Πολύ γρηγορος φίλε PascM, ευχαριστώ.΄ Υ.Γ. Τί να κάνω όμως για να αποφύγω αυτό το πρόβλημα; |
|
||||
|
||||
![]()
Φρόντισε να μειώσεις την ανατάραξη της επιφάνειας!
Κάτι θα σκευτείς π.χ. να κατέβει με ένα κομμάτι λάστιχο η έξοδος του φίλτρου σε τέτοιο επίπεδο σε σχέση με την επιφάνεια του νερού που να μην δημιουργεί τόση μεγάλη ανατάραξη!
|
||||
|
||||
![]()
Μπορώ να γυρίσω το στόμιο προς το πλάι και έτσι θα μειωθεί η ανατάραξη. Δεν θα έχω όμως έτσι πρόβλημα με την οξυγώνωση του νερού;
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι ανάγκη να έχεις μεγάλη ανατάραξη!
Χωρίς να φτάσεις στο άλλο άκρο! Να είναι εντελώς ήρεμη η επιφάνεια δηλαδή γιατί έτσι θα έχεις πρόβλημα οξυγόνωσης!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα φωτα σας σχετικα με μια ολοκληρωμένη λίπανση | noe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 21-06-07 13:17 |
Ερωτηση Σχετικα Με Τα Pleco | mikele | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 59 | 04-06-07 10:16 |
Ερωτηση για τα φυτα και το CO2 | andrew_dh | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 08-05-07 18:31 |
μια ερωτηση σχετικα με τα corydoras | mikele | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 28-09-06 17:14 |
Σχετικα με DIY CO2 | scalare | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 02-11-05 01:44 |