|
|
||||
|
||||
![]()
το flagyl το περνουμε απο φαρμακειο εχει και τις δοσολογιες λογικα
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι εχει, για ανθρωπους...
Τα διαβαζεις αυτα που γραφω? |
|
||||
|
||||
![]()
φυσικα και τα διαβαζω και περιμενω να μου πεις εσυ τι ακριβως πρεπει να βαλω (αναλογια ) εψαξα στα ζωοτοκα και δεν βρηκα τιποτα help help
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω και θα σας κρατησω ενημερους
|
|
|||
|
|||
![]()
Περα απο τα παραπανω εγω σε τετοιες ασθενειες εχω χρησιμοποιησει της Waterlife το OCTOZIN.Κανει για θεραπεια στις εξης ασθενειες:
Sleeping sickness,Hole-in-the-head,Dropsy,Malawi Bloat,... Ειναι το μοναδικο φαρμακο που εχω για κιχλιδες και με εχει βοηθησει κατα καιρους. Ειναι εταιρεια την οποια την εμπιστευομαι και με εχει ξελασπωσει πολλες φορες και εμενα και τους φιλους μου για πολλων ειδων ασθενειες. Επισης πολυ καλη ειναι και η American Pharmaceuticals.Τα φαρμακα της ειναι σε καψουλες και ειναι πολυ δυνατα. |
|
||||
|
||||
![]()
κραταω στο χερι μου το flagyl το οποιο λεει στα 5 ml εχει 200mg metronidazol τι ακριβως κανουμε φιλε σωτηρη να αντιστοιχισω τα 750mg ανα 100λ που ειπαμε σε ml
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΙ ΡΑΤΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ??? | mariah | ¶λλα ζώα | 22 | 08-09-07 13:39 |
Ασπρη μουχλα στο υποστρομα και σε κανα 2 φυτα.Τι μπορει να ειναι? | xripas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-04-07 09:10 |
τι μπορει να ειναι ??? | Giwrgos23 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 25-03-06 11:44 |
τι μπορει να ειναι αυτο? | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 18-08-04 12:03 |