|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον θα σου φέρω κλαδέματα στην επόμενη συγκέντρωση γιατι κλάδεψα Σάββατο και θέλω να κλαδέψω ξανά λίγο πριν φύγω για Γερμανία στης 6 Νοε. (Τι έχουν να δουν τα ματάκια μου απο φυτά και ψάρια εκει
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα εδώ εμεις αγκομαχουμε για να τα παμε καλα με τα φυτακια μας και αλλοι τα πετανε. Θα ερθω και εγώ για ούζα!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φίλοι μου προς θεού δεν έγραψα την ερώτηση για να επιδειχθώ ,έφτυσα αίμα και εγώ όπως και πάρα πολύ άλλοι και με έχουν πιάσει πάρα πολλές φορες κορόιδο αφιέρωσα πάρα πολλές ώρες και ακόμα αφιερώνω για να μάθω διάφορα πράγματα για το χόμπυ μας και πιστεύω πως έιμαι σε καλό δρόμο,αλλά όταν έχεις παιδιά στο σχολείο και όλη μερα είσαι στους δρομους για φροντηστήρια και γυμναστήρια ,απο το μόνο πράγμα που μπορείς να ξεκλέψεις χρόνο είναι το ενυδρείο για να προλάβεις ολα τα υπόλοιπα για αυτό και λέω μήπως κάνω τίποτε λάθος και ασχολούμε συνέχεια με το κλάδεμα γιατί πέρασαν και τα χρόνια της νιότης
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το εχω παθει κι εγω παλια για πολυ μεγαλο διαστημα και σιγουρα κι αλλοι με τουρμπο φυτεμενα. Και το κακο δεν ειναι μονο οτι μεγαλωνουν γρηγορα, αλλά δεν μεγαλωνουν και με την ιδια ταχυτητα ολα, ωστε να εχεις να τα κλαδεψεις μια φορα ολα μαζι...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι Τόλη έχεις απόλυτο δίκιο υπάρχει θεραπεία γιαυτό? (τρόπος του λέγειν
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χε χε μετά την Γερμανία σίγουρα που θα έχουν μπει και τα παιδιά σε ρέγουλα με τα σχολεία.
|
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι περιέργος να δώ τι θα φέρεις απο Γερμανία....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση σχετικά με την ανάπτυξη των φυτών μου | noe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 07-09-07 16:29 |
Λάμπες για ανάπτυξη φυτών | manolakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 18-03-05 23:57 |
Ανάπτυξη φυτών | NTABOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 14-02-04 15:51 |
Πρόβλημα στην ανάπτυξη φυτού | thediscusman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 04-06-03 15:37 |
Φύτεμα + Φως + Ανάπτυξη | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 23-12-02 19:22 |