|
|
|||
|
|||
![]()
οκ ευχαριστω
μια τελευταια πρακτικη ερωτηση αυτο εδω απο το aquaristic.net περιεχει εκτος απο τα υλικα του φιλτρου και τους μηχανισμους που τραβανε το νερο και ριχνουν παλι το νερο στο ενυδρειο; (αυτα νομιζω οτι υπαρχουν ξεχωριστα σαν installation kit 1 και 2) |
|
||||
|
||||
![]()
καμια σχεση ο μηχανισμος αυτος ειναι μερος του φιλτρου αυτου το οποιο δεν λειτουργει σαν τα classic αλλα ρουφαει νερο πιεζοντας το στρογγυλο πανω στο φιλτρο το οποιο λειτουργει σαν τρομπα και κανει αναροφηση για να γεμησει ο καδος το δικο μου 2028 ετσι λειτουργει δεν νομιζω να ειναι διαφορετικα...παντως γενικα να ξερεις οτι τα ecco και τα profesional μπουκωνουν πολυ ποιο ευκολα απο τα classic αν και ειναι 100 φορες ποιο χρηστικα....
|
|||
|
|||
![]()
Απο που το συμπερανες αυτο?
|
|
||||
|
||||
![]()
εμπειρικα το λεω επειδη με το θεμα μπουκωμα μου χουν σπασει τα νευρα πολλες φορες και τυχαινει να εχω δοκιμασει ολες τις σειρες eheim αλλα και απο μια ερευνα σε πολλους που εχουν τις διαφορες σειρες εχω βγαλει αυτο το συμπερασμα βεβαια το ποσο γρηγορα μπουκωνει ενα φιλτρο εχει σχεση με παρα πολλα πραγματακια απλα επειδη το χω ψαξει αρκετα για τα δικα μου δεδομενα η γνωμη μου ειναι αυτη!
|
|||
|
|||
![]()
συγνωμη δεν καταλαβαινω τι λες
δεν τα εχω δει τα φιλτρα απο κοντα και οτι καταλαβαινω ειναι απο τα Manual που κατεβασα απο την Eheim εαν απαντας σε εμενα ρωτησα εαν το συγκεκριμενο πακετο εχει μεσα τους σωληνες για να τραβαει το νερο και τον σωληνα που ξαναριχνει το νερο παλι πισω στο ενυδρειο αναφερομαι στα παρακατω ![]() ![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ουπς συγνωμη καταλαβα τελειως αλλο πραγμα εχει και μπαστουνακι εισαγωγης και εξαγωγης μεσα ναι οχι τα συγκεκριμενα στη φοτο εχει αυτα τα πρασινα τα κλασικα της eheim!
φιλικα Κωστας
|
|||
|
|||
![]()
orck?
Ποιος orck? Ο γνωστος grk. ??? |
|
|||
|
|||
![]()
ναι
![]() ειδες τι μικρο που ειναι το internet; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τι διαφορετικό μπορεί να έχει το ecco για παράδειγμα απο την σειρά classic ? μικρότρες διατομές στους σωλήνες δεν έχει ... ίδιο σύστημα φίλτρανσης είναι ...λιγότερα βανάκια απο το 2213 για παράδειγμα που είχε 2 διπλά και ήταν πιο έυκολο και πιθανό να βουλώσουν ... Είσαι σίγουρος ?? μήπως έκανες εσύ κάτι λάθος ?
|
||||
|
||||
![]()
Λιγοτερη μηχανικη φιλτρανση εχουν.
Με ενα μπλε σφουγγαρι 1 εκατοστο παχος τι να κρατησει. Αν καποιος βεβαια βαλει αλλα 2 ιδια σφουγγαρακια δε θα εχει προβλημα.
|
||||
|
||||
![]()
¶ρα το πρόβλημα δεν είναι στο φίλτρο καθε αυτού αλλά στον συνδιασμό και την σειρά που βάζουμε τα υλικά στο φίλτρο μας.
Γιατί έτσι και η classic σειρά πρόβλημα θα θεωρούσαμε πως θα είχε ... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να κάνω και εγω μια ερώτηση . Το eheim 2324 έχει και αντίσταση(150W) να θερμαίνει το νερό, 150 ευρά. Είναι καλύτερο ως τεχνοτροπία απο το τα να έχω και ξεχωριστή αντίσταση στο ενυδρείο?
Το συνιστάτε για ενυδρείο 80χ43χ50 - 160 λίτρα ή καλύτερα αντίσταση και θερμαντήρας ξεχωριστά? ευχαριστώ
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξωτερικο φιλτρο | paulos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 18-07-07 15:04 |
Εξωτερικο φιλτρο | ggeos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 09-11-06 10:26 |
φιλτρο εξωτερικο | alfacom | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 01-07-04 13:08 |
ΦΙΛΤΡΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ | ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 02-06-04 01:29 |