|
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συντέλεσαν στο να τα καταφέρει ο ψαρούλης μου και κυρίως τον netblues. Σήμερα κολυμπάει και πάλι χαρούμενος και μόλις πλησιάζω στο τζάμι για να τον δω κουνάει τα φτεράκια του χαρουμενος κι έρχετε κοντά μου όπως έκανε πάντα!!!
Παιδιά πραγματικά χθές νόμισα ότι δεν θα την βγάλει... τόσο χάλια ήταν!!! Ελπίζω μόνο να μην το ξαναπάθει. Θα τον ταίζω λιγότερο. Γιατι νομίζω ότι το έπαθε απο το πολύ φαί. Ευχαριστώ πάρα πολύ! |
|
||||
|
||||
![]()
Συνεχισε τον αρακα για μερικες μερες ακομα, δεν κανει κακό.
Ο μονομαχος ειναι σαρκοφαγο ψαρι, οποτε προτιμαει τα σκουληκια αλλα οχι και τοσο τα flakes. Δυσκολα να επαθε οτι επαθε απλα απο το πολυ φαγητό. Ο αρακας εχει θεραπευτικες ιδιοτητες ετσι κιαλλιως.. Ως ενηλικο ψαρι δεν χρειαζεται να τρωει πιο συχνα απο μια φορα την ημερα.. Εκτος απο σκουλικι, ενα καλο συμπληρωμα διατροφής ειναι η τροφη σε υγρη μορφή tetra delica, ειδικοτερα σε bloodworms και daphnia. Ενα σακουλακι για τουλαχιστον 4 γευματα.... Μια φορα το μηνα... |
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο που ο αρακάς είναι και φυσικό καθαρτικό για τα ψάρια και ίσως δεν είναι σωστό να του δώσει και άλλο Sir.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχει ξεπριστει ακομα... Οσο υπαρχουν φαινομενα.. συνεχιζουμε την αγωγη.
|
|
||||
|
||||
![]()
μωρε αν δεν βαλεις και λιγο λεμονακι μαζι με καμμια φετα τυρακι,και καμμια μπυριτσα......δεν ''λενε'' τα λαδερα.....χιχιχιχ.....
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ελα,ελα..τετοια ωρα....τετοια λογια.....χεχεχε,αντε και καλο ξημερωμααααααα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παιδια για δοστε μου τα φωτα σας στο τι επαθε και των εχασα | muthos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 02-05-07 17:24 |
Τι αρρώστια έχει και τι φάρμακο; | ikapa | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 13-09-06 15:14 |
τι ειναι σωστο και τι λαθος τελικα? | paolo21r | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 11-10-04 12:23 |
τι εχω για την ωρα στο ενυδρειο κ τι πρεπει να βαλω.... | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 20-07-04 19:53 |