|
|
|||
|
|||
![]()
Η τροφή που ρίχνω είναι φυλλαράκια περίπου 20 φυλλαράκια σε σχήμα μονόλεπτου μια φορά τη μέρα
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
γενικά τα ψαράκια αν δεν τους ρίξεις θα βοσκίσουν στον πυθμένα... σταμάτα το τάισμα για 2-3 μέρες.. πολύ δύσκολο να πεθανουν απο ασιτία, θα έχεις φαινόμενα κανιβαλλισμού πολύ πιο νωρίς... οπότε μην ανησυχεις... κόψε τροφή! |
|
|||
|
|||
![]()
Να μη κάνω κάποια αλληγή νερού???
|
|
||||
|
||||
![]()
κανε αλλη μια αλλαγη
Βακτηριδια ριχνεις? |
|
|||
|
|||
![]()
Ρίχνω κανονικά βακτηρίδια, αλλά νομίζω ότι το πρόβλημα προέρχεται από το φυτό. Τι λες...
|
|
||||
|
||||
![]()
απο φυτο να εχεις αμωνια δεν νομιζω
το ποιο πιθανο ειναι η τροφη |
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασε να σταματήσεις την τροφή για 3 μέρες και ξαναμέτρα εν τω μεταξύ μέχρι τότε. Δεν παθαίνουν τπτ αν δεν τα ταίσεις για 3 μέρες. Καλό θα τους κάνει. ΔΙΑΙΤΑ!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μήπως έχει χαλάσει και βγάζει τίποτα ουσίες... Δεν ξέρω τι να κάνω. Θα κάνω μια αλλαγή 50% του νερού, θα ρίξω βακτηρίδια και θα κάνω να τους ρίζω τροφή για 3 ημέρες και βλέπουμε. Και να λάβεις υπόψη ότι έχω βάλει στο φίλτρο AmmoEx της JBL...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η Τοξικότητα της αμμωνίας | aafent | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 28-09-10 09:08 |
Τιμές Αμμωνίας | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 29-09-07 20:46 |
Μέτρηση αμμωνίας | infodigger | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 16-04-07 14:20 |
foreground εύκολο για υψηλές θερμοκρασίες | harris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 08-11-04 12:47 |
Υλικα φιλτρου και πρόβλημα αμμωνίας | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:19 |