|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() λιγο γρηγορα δεν εμφανιστηκαν? απλα περιμενω να φτασουν στο θεο! τα νιτρωδη φανταζομαι αφου καταναλωνονται δεν θα φτασουν στο θεο αρα η κυρια ενδειξη μου για το τελος του στρωσιματος θα ειναι τα νιτρικα να βγουν εκτος κλιμακα. ε?
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα και παλι!
![]() σημερα, 12 μερα στρωσιματος με αμμωνια εχω τιμες : Νο3 : 10 mg/l No2 : παραπολυ ψηλα!! εκτος κλιμακας ειναι φυσιολογικο?? ευχαριστω πολυ!
|
||||
|
||||
![]()
Φυσιολογικο και αναμενομενο...
Συνεχιζε να ταιζεις σταθερη ποσοτητα αμμωνιας μεχρι να εχεις και Νο3 εκτος κλιμακας. (αυτο θελει λιγο περισσοτερο χρονο..) |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια !
οποτε θα βγουν τα Νο3 εκτος κλιμακας και μετα θα πρεπει να μηδενιστουν ετσι δεν παει? ------------------------- ρωταω για να ξερω τι να περιμενω? μηδενισμο ΝΟ3?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimi : 18-10-07 στις 10:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
για να ειναι στρωμενο το ενυδρειο πρεπει να ειναι αμμωνια,no2 μηδενικα και τα no3 εκτος κλιμακας μην ανχωνεσαι δεν ειναι τιποτα σπουδαιο το στρωσιμο για να χαλασει κατι απλα ριχνε αμμωνια και κανε υπομονη
|
||||
|
||||
![]()
βρε παιδια τα NO3 δεν εμφανιζονται πρωτα και μετα καταναλωνονται προς ΝΟ2 ? αρα τα Νο3 δεν πρεπει να μηδενιστουν και τα νο2 να ειναι εκτος κλιμακας???
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οχι, τα χεις μπερδεψει...
Η αμμωνια οξειδωνεται πρωτα σε NO2 και μετα σε NO3.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το ενυδρειο πως ηταν πως εγινε και μερικα ψαρακια | manolo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 13-04-07 12:18 |
πως να στησω ενα οσο πιο απλο ενυδρειο γινεται? | treno | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 15-09-06 16:06 |
τι γινεται???????? | GP250381 | Δίσκοι | 1 | 27-08-06 20:54 |
πως γινεται μια δημοσκόπηση;;;;;;;;;;;;; | Θανάσης | Greek Aquarist's Boards | 7 | 21-06-06 15:08 |
Αραιωση αντιλωριου, γινεται? | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 28-02-06 09:58 |