|
|
||||
|
||||
![]()
Αν βρει τρόπο να φωτογραφίσει το μυαλό του χε χε χε
![]() ![]() (Τι ολο project ειναι ακομα στο μυαλό μου , αλλά μου αρέσει να προβλέπω καποια πραγματα)
|
||||
|
||||
![]()
Α τώρα το είδα... τέλος πάντων, έχει βρεθεί γλάστρα 400ων λίτρων ή λέμε για να περνάει η ώρα? Γιατί μου φαίνεται υπερβολικός ο όγκος αυτός για γλάστρα...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μην νομίζεις... και εγώ ακόμα στο μυαλό μου τα έχω αυτά
![]()
Λ.Μαραθώνος 45, ¶νοιξη Αττικής. Ωράριο 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-18:00 Τηλ. 210-8004504, 6972 420813 Ανδρέας. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα πλαστικά πώματα σαμπάνιας ,σε συσκευασιες των 100 στο praktiker.
Οι συγκεντρωτήρες σε μαγαζιά με ειδη κυνηγίου. Τιμές που να θυμάμαι...φτηνα παντως. |
|
||||
|
||||
![]()
Είπες την μαγική λέξη ..."praktiker"
Ευχαριστώ πολύ.... |
|
|||
|
|||
![]()
Περλιτης απο μάνδρα οικοδομικών υλικων ουτε 10 ευρω τα 25 λιτρα αλλα με πολυ σκονη (χρειαζεται πολυ πλυσιμο)
Απο καταστημα υλικων υδροπονικων καλλιεργιων 15 ευρω/σακι 25 λιτρων πολυ πιο καλα επεξεργασμενος και καθαρος (λιγοτερο πλύσιμο) Υλικο αδρανες και αρκετα πορωδες, τρίβεται ελάχιστα και αν δεν αναδευεται απο το περασμα του νερου (σφιχτη τοποθετηση) δεν τριβεται καθόλου. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eρώτιση για Φιλτρο... | johnsin | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 13-09-07 22:05 |
γνωμη για φιλτρο | naupaktos84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 26-02-07 15:08 |
φιλτρο για χρυσοψαρα | pepe | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 12-11-05 08:22 |
Βιολογικο υλικο "Substrat" σε εξ. φιλτρο, πιο και | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 18-07-03 21:44 |