|
|
||||
|
||||
![]()
Αμα εχεις 20 λιτρα υλικο.... και τοσο μικρο βιολογικο φορτιο... οτι και να βαλεις μεσα, θα δουλεψει..
Βαλε λαβα, βαλε σφουγγαρι, βαλε ζεολιθο...... |
|
||||
|
||||
![]()
Μέχρι και πέτρες (βραχάκια) όπως γίνεται στη φύση!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ....
Αρα βαδιζω στο σωστό δρόμο... |
|
|||
|
|||
![]()
..κάποτε κάποιος μίλησε για ελαφρόπετρα...
την υλοποίησε κανείς αυτή την ιδέα? |
|
||||
|
||||
![]()
Ανέβασε και μιά φώτο να δούμε αυτήν την γλάστρα των 400ων λίτρων (!).
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν βρει τρόπο να φωτογραφίσει το μυαλό του χε χε χε
![]() ![]() (Τι ολο project ειναι ακομα στο μυαλό μου , αλλά μου αρέσει να προβλέπω καποια πραγματα)
|
||||
|
||||
![]()
Α τώρα το είδα... τέλος πάντων, έχει βρεθεί γλάστρα 400ων λίτρων ή λέμε για να περνάει η ώρα? Γιατί μου φαίνεται υπερβολικός ο όγκος αυτός για γλάστρα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Η ελαφρόπετρα όπως και η λάβα, νομίζω, είναι καλοί υποδοχείς βακτηρίων. Για την πρώτη νομίζω ότι τρίβεται εύκολα χωρίς όμως να έχω δοκιμάσει, με τη λάβα έχω καλά αποτελέσματα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ερώτημα είναι: λαβα, οικονομικα από που?
|
|
||||
|
||||
![]()
Από μάντρα οικοδομών.
Από μαγαζί με ενυδρειακά 1 ευρώ το κιλό. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eρώτιση για Φιλτρο... | johnsin | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 13-09-07 22:05 |
γνωμη για φιλτρο | naupaktos84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 26-02-07 15:08 |
φιλτρο για χρυσοψαρα | pepe | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 12-11-05 08:22 |
Βιολογικο υλικο "Substrat" σε εξ. φιλτρο, πιο και | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 18-07-03 21:44 |