|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο ενυδρείο λίγο η μεσαία πέτρα και τα κοράλια δεν μου κάθονται καλά αλλά αν σου αρέσουν εσένα όλα καλά.Τώρα για τα ψάρια επειδή δεν ξέρω απο κιχλίδες αλλά απο αυτά που έχω διαβάσει μέχρι τώρα μάλλον πρέπει να συμφωνήσω με τον Τόλη.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πρωτότυπο αφρικανοενυδρείο όμως θέλει δουλειά ακόμη.Οι κύβοι πέτρες φαίνονται πρόχειρα τοποθετημένες, είναι πολύ ομοιόμορφα δεξιά και αριστερά και είναι και όλες σχεδόν ίδιες.Τα κοράλια στη μέση απλά δεν...Για τα ψάρια γράφτηκαν πριν +ότι έχεις και μία φροντόζα.Με λίγη προσπάθεια ακόμη θα βγει πολύ καλύτερο.
|
|
||||
|
||||
![]()
απλα ουαου!συγχαρικια και απο μενα...η βαση ειναι μικροτερη απο το ενυδρειο ή μου φαινεται?
γιατι δεν εβαλες ενα διπλο μπαλαστ να κερδισεις κοπο?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το διπλο μπαλαστ στοιχιζε 55 ευρω ενω τα 2 μονα στοιχισαν 44ευρω.Και σκεφτηκα να βαλω 2 μονα για να εχω το απογευμα και μετα την μια λαμπα αναμμενη και σε περιπτωση βλαβης τουλαχιστον να εχω ενα φως. Για τα βοτσαλα-κυβους υπηρχαν μονο 2 μεγεθη τα μικρα και τα μεγαλα γι'αυτο ειναι ολοι οι κυβοι ιδιοι.Με την πρωτη ευκαιρια που θα περασω απο το μαγαζι που τους πηρα θα αγορασω και αλλους γιατι δεν εφτασαν αυτοι που πηρα.. Οσο αφορα για τον συνδυασμο των ψαριων που αναφερετε ολοι σας ευχαριστω για τα σχολια σας. Για τα κοραλια οντως δεν πολυ κολλανε με το ολο στησιμο ενος αφρικανικου ενυδρειου ,αλλα μου βγηκε αυτη η ιδεα και ειπα να την κρατησω μιας και εχω γεννες απο ψαρια και κρυβονται πολυ καλα μεσα σε αυτα...(ασε που χρυσοπληρωθηκαν... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο ενυδρειο και μαρεσε το aquascape.Με χαλαει λιγο βεβαι κατι τετραγωνες πλακες σαν σπηλιες που εχεις αριστερα.
Αλλα απο την αλλη..... Πιστευω οτι τα ψαρια ειναι λαθος και ο Τολης εχει δικιο οσον αφορα την διατροφη.Και κατι που κανενας δεν ανεφερε πιστευω οτι εχεις μεγαλη ιχθυοφορτιση!Οι κιχλιδες ειναι ογκωδη ψαρια με πολλα περιττωματα.Ειδικα ορισμενα ειδη θα σου γινουν τερατα--->βλ. αυλονακαρα,φροντοσα. .Αυτα απο μενα.πντως η δουλεια σου ειναι πολυ καλη! |
|
|||
|
|||
![]()
εμενα μου φαινεται οτι εχεισ και αλλο ειδος tropheus. μηπως κανω λαθος?
|
|
||||
|
||||
![]()
Στης φωτογραφιες ικολα δεν υπαρχει.
Κανε κάτι για τους κατοίκους σου,παίζεις με την φωτιά(διατροφή,συμπεριφορες κτλ) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νομιζω εχει καποια ικολα μικρα μπωρει να κανω λαθος. αυτα τα καφετια με κιτρινες ριγες.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο 15 λίτρων | hotgates | Χρυσόψαρα | 9 | 03-08-07 19:37 |
Ποιο φίλτρο για ενυδρείο 180 λίτρων? | cutter | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 28-05-06 18:11 |
Νέο σπίτι νέο ενυδρείο | faxkosit | Malawi | 1 | 06-11-04 01:05 |
Betta σε ενυδρείο 10 λίτρων | Alucard | Bettas | 8 | 14-10-04 01:05 |
Νέο 300 λίτρων Mbuna | gemini_str | Malawi | 7 | 27-09-04 13:00 |