|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω το ξερω.
Το αγοραστικο κοινο το ξερει? |
|
||||
|
||||
![]()
Το συγκεκριμμενο αγοραστικο κοινο μαλλον δεν θα θελει να ξερει ...οπως δεν θελει να ξερει ποσο αντεχει ενα χρυσοψαρο σε γυαλα και ενα παπακι ή ενα κοτοπουλακι απο την Αθηνάς μεσα σε διαμερισμα...αρκει να σταματησει την γκρινια Σαββατο απογευμα και να μπορεσει ο μπαμπας να δει ποδοσφαιρο
![]() Παντως , θελω να δω το συγκεκριμμενο προιον ωστε να εχω ολοκληρωμενη αποψη ... |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς όχι!
Και το θέμα είναι οτι αυτό το σετάκι θα το πάρει ο άπειρος που θα το θεωρήσει πολύ απλό να έχει ένα τέτοιο ενυδρείο με τον αγαπημένο νεμο στο σπίτι χωρίς τον ακριβό εξοπλισμό που απαιτεί ένα αλμυρό ενυδρείο. Έτσι ακριβώς πριν λίγες μέρες θα το αγόραζε μια γνωστή μου χωρίς πρότερη εμπειρία θεωρόντας οτι δεν της τα λεω καλά τα γράμματα! Edit: Έτοιμο νερό, αλλαγές μια φορά την εβδομάδα και να πω επίσης οτι αναφέρθηκε πολύ σωστά και το θέμα των μετρήσεων και τεστ! Όταν έγινε αυτός ο υπολογισμός σε χρήμα (αγορά τεστ κλπ) άλαξαν τα πράγματα!
|
||||
|
||||
![]()
θα το βαλεις αυτο το εικονακι η να ανοιξω δικο μου φορουμ ρε Αποστολε?
ξεσκισαν τα χρυσοψαρα, αρχισαν και στους φουκαραδες τους...νεμο τωρα! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υπολογισμος λιτρων | dinos99 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 22-09-07 22:27 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ 240 ΛΙΤΡΩΝ | msigouros | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 25 | 14-02-07 15:32 |
Συνάντηση 21/10/2006 - Κατασκευή 3μετρου ενυδρείου στο Σύλλογο | Giorgos | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 7 | 16-10-06 11:44 |
Ενυδρειο 100 λιτρων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 20-05-05 16:41 |