|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι υπάρχει βραστήρας.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε τότε αυτοσχεδίασε.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το είχα σκεφτεί αλλά απλά ρωτώ μήπως κάποιος μπορεί να μου πεί σε τί αναλογίες να ρίχνω βραστό νερό και νερό βρύσης για να μην τα βράσω απο την μία ή να μήν τα παγώσω απο την άλλη!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πέρνεις ένα θερμομετρακι με 1 ευρώ, μετράς και είσαι τελειος
Εννοείται ότι το ζεστο και το κρυο το ανακατευεις εκτος ενυδρείου... |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα πως να το ανακατέψω εκτός. Δέν υπάρχει χώρος και χρόνος. Σκεφτόμουν αν με κάποιον τρόπο μπορώ να ρίχνω λίγο λίγο το ζεστό νερό την ώρα που θα γεμίζει με το λάστιχο κατευθίαν απο την βρύση. ¶ν είχα τρόπο να ανακατέψω 40 λίτρα νερό σε ένα δοχείο θα το αποθήκευα κίολας για 3-4 μέρες μέχρι να πάρει θερμοκρασία δοματίου και μετά θα το έβαζα μέσα. Μετά να κάνω 40 λίτρα αλλαγή με κουβά δεν λέει γιατί είναι πολύ χρονοβόρο!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν το κάνεις με προσοχή...χωρίς να τα ζεματίσεις....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ισως ρίχνοντας το ζεστό νερό εκεί που πέφτει και εκείνο απο την βρήση. Δεν ξέρω όταν φτάσει εκείνη η στιγμη θα δώ τί θα κάνω και θα σας ενημερώσω. Ευχαρηστώ πάντως που ασχοληθήκατε με τον προβληματισμό μου!!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξαγωγη νερου...... | klaz | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 29 | 09-10-06 15:36 |
setup νερου | kosa11 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 16-01-06 10:02 |
Μέθοδος αλλαγής νερού | Celda | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 19-08-05 00:10 |
Πρόταση αλλαγής | lasal | Greek Aquarist's Boards | 1 | 31-03-05 15:32 |
φιλτρο νερου | alfacom | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 25-11-04 16:24 |