|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο τα αγαπημένα μου ψαράκια Θαναση σου ευχομαι να ειναι γερά και να τρωνε.
|
||||
|
||||
![]()
..δυστυχώς από τον Σεπτέμβριο αλλά τώρα επανήλθα δριμύτερος!!
![]() και εύχομαι με αλλαγές γτ όσο να ναι το έχω αφήσει ,η αλήθεια είναι, το ενυδρειάκι μου...αλλά όλα πάνε καλά! να βάλλω λάμπες επιτέλους, να έρθουν και οι ιππόκαμποι (τους περιμένω από το καλοκαίρι...) και ότι άλλο και να προχωρήσω σιγά σιγά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως τον Θαναση
![]() Φανταστηκα οτι θα εχεις μπλεξει με τα διαβασματα σου ... Αν δεν σου φερουν τους ιπποκαμπους , πες μου να σε εχω υποψη μου για παραγγελια που μαλλον θα γινει ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τελικά πήρα χθες τηλ . και έμαθα ότι ήρθαν και έτσι με το καλό θα τους πάρω το ΣΒ ![]() ![]() και τώρα ερώτηση : Πριν τους εισάγω θα ήταν καλύτερα να κάνω αλλαγή νερού ;; |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν βλεπω το λογο γιατι να μην κανεις ... εχεις κατι στο μυαλο σου ?
|
||||
|
||||
![]()
όχι απλά το σκέφτηκα μην είναι καλύτερα
------------------------- αα και κάτι άλλο που ξέχασα να ρωτήσω : Μερικοί από τους πολύποδες (φωτοσυνθετικοί) είναι σαν "κατσιασμένοι",έχουν μπει λίγο ,αυτό τον τελευταίο καιρό, μήπως είναι από τον φωτισμό; Αλλά είναι αρκετά ψηλά στο ενυδρείο ...γτ άραγε;; φωτογραφία θα ανεβάσω αύριο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Θανάσης : 31-01-08 στις 19:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως τρωνε απευθειας ριπες νερου απο καποιο κυκλοφορητη ?
Αν οχι , λογικα θα ανοιξουν μολις εγκλιματιστουν.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ενυδρείο | perka | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 19 | 02-02-07 00:26 |
Νέο Ενυδρείο | Aqua_Manos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 03-03-06 23:17 |
Νέο ενυδρείο | nickall13 | Malawi | 5 | 22-10-05 21:34 |
Νέο σπίτι νέο ενυδρείο | faxkosit | Malawi | 1 | 06-11-04 01:05 |
Νέο ενυδρείο | n1sarris | Γλυκό νερό - Γενικά | 40 | 20-01-03 14:17 |