|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν ήταν και πολύ ήρεμος χαρακτήρας θα πείραζε το apple snail που έχεις βάλει! χωρίς αυτό να σημαίνει οτι κάποια στιγμή δεν μπορει να αρχίσει να το κάνει!
Το οτι δεν κάνει φυσαλίδες, ίσως να μην του αρέσει η παρέα !!! ή να έχει απλά στρεσαριστεί με την προσθήκη του σαλίγκαρου!
|
||||
|
||||
![]()
το σαλιγκαρι δεν το εβαλα εγω, εμφανιστηκε μονο του ξαφνικα μια μερα!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Δεν είναι λοιπόν αυτό το πρόβλημα! Πιστεύω να προσέχεις λιγο τις αλλαγές σου καθώς και την χημεία στο ενυδρείο του μονομαχου σου ε??
|
||||
|
||||
![]()
ακυρο κανει φουσκιτσες!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μελινακι ενας μονομαχος που ειχα περυσι και τον εβαλα με apple snail δεν το ηθελε καθολου.Ηταν στην τσιτα συνεχεια.Μεχρι που στο τελος ο μονομαχος σκοτωσε το σαλιγκαρι.
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πως το καταλαβαίνεις | hotgates | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 27-09-07 15:21 |
το ενυδρειο πως ηταν πως εγινε και μερικα ψαρακια | manolo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 13-04-07 12:18 |
πως το κοβω ??? | ΠΟΠΟ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 07-06-06 12:53 |
ΕΙΔΟΣ ΦΥΤΟΥ(Πως το λεν,πως το λεν) | georgesa | Αναγνωρίσεις φυτών | 7 | 16-05-06 20:08 |
Πως μετράτε το μέγεθος ; | polleni | Δίσκοι | 5 | 11-09-03 18:15 |