|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Απίθανο!!! Μπράβο
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος!!!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ όμορφο μπράβο συγχαρητήρια.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο ομορφα και δυνατα φυτα βλεπω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Mπράβο σου! Πολυ καλή δουλειά!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο!Ειναι ωραιο πυκνοφυτεμενο.Αν θελεις, ο φωτισμος σου το επιτρεπει να εβαζες λιγο γκαζονακι.Θα εκανε καλη αντιθεση με το ξυλο αριστερα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια. Μου δωσατε λιγη χαρα μιας και ειμαι να σκασω αφου χτες εκανα ευθανασια στα αγαπημενα μου Paradise.Επασχαν δυστυχως απο φυματιωση και δεν μπορουσα να τα βοηθησω.
![]() Το ενυδρειο τρεχει μολις 1 μηνα και δεν εχω φυτεψει ακομα φυτα μπροστινης ζωνης.Σιγα σιγα θα μπει και γρασιδακι και τοτε θα δειξει ακομα καλυτερα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να Και Το Δικο Μου | teopol69 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 15-09-07 16:58 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Να και το δικό μου... | george140 | Δίσκοι | 4 | 26-06-06 13:22 |
να και το ενυδρειο μου... | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 27 | 05-03-05 02:21 |
να και το ενυδρειακι μου... | Vasilis | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 29-07-04 17:21 |