|
|
||||
|
||||
![]()
Με επιφύλαξη για θυληκό μου μοιάζει! Μια ποιο κοντινή φωτογραφία θα βοηθούσε.
|
||||
|
||||
![]()
η μεχρι τωρα συμπεριφορα του παντως αυτο δειχνει.
μου το φερανε χθες και απο την ωρα που το εχω βαλει μεσα ο αρσενικος μου δεν το εχει αφησει σε ησυχια.ειναι συνεχια στο κυνηγητο.το gold παντως ειναι δεν δειχνει να του δινει και πολυ σημασια.παντως περα απο το ολοκιτρινο του θεματος δεν εχει καθολου κοκκινο στην κοιλια παρα μονο στα πτερυγια του που στις ακρες τους δειχνουν λιγο ενα ελαφρυ κοκκινισμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Η κοιλιά του θα κοκκινίσει όταν νιώσει έτοιμο για αναπαραγωγή (συνήθως) το συγκεκριμένο με τον ελάχιστο χρόνο παραμονής του στο ενυδρείο σου και φυσικά μετά από το στρες της μεταφοράς είναι λογικά δύσκολο να δείξει τα χρωματά του!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
EDIT: Δεν ημουν αρκετα γρήγορος :P |
|
||||
|
||||
![]()
ειχα την εντυπωση οτι ειχαν μια ελαφρυα κοκκιναδα ουτως η αλλος και απλα οταν ηταν ετοιμα σαν ζευγαρωμα κοκκινιζαν για τα καλα.σε μια περιπτωση που ζευγαρωσουν και εστω οτι ολα πηγαινουν καλα τα ψαρακια που θα βγουν θεωρητικα παντα πως μπορει να ειναι?σαν blue ram?gold ram?η λιγο απο ολα?
ξερουμε καθολου απο διασταυρωσεις συνηθως αν και τι βγαινει? |
|
|||
|
|||
![]()
Εξαρταται απο τον τυπο των γονιδιων που καθοριζουν το χρωμα.. Αν ειναι συν-επικρατη , φιλοσυνδετα , απλα επικρατη-υπολειπομενα...
Παντως μολις διαωασα οτι η πρωτη θυγατρικη γεννια θα βγαλει ειτε ολα μπλε ειτε ολα χρυσα και στη συνεχεια η δευτερη θυγατρικη θα βγαλει αναμεικτα με αναλογια 75/25 Will it lead to a > weakened coloration of the regular type of Rams in the fry? Depending on the dominance issues of the color genes the first generation will be either all blue or all gold. I would suspect all blue. Breeding of siblings should give a 75/25 ratio. Δεν ξερω ριξε μια ματια εδω http://www.thekrib.com/Apisto/P-ramirezi.html |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν πρόκειται για γεννετικά τροποποιημένο ψάρι αλλά προϊόν επιλεκτικής αναπαραγωγής (πράγμα που επίσης δεν υποστηρίζω).
Εμένα πάντως μου μοιάζει με αρσενικό (το λέω με επιφύλαξη, περιμένω κάποιες καλύτερες φωτογραφίες όπου να φαίνονται τα πτερύγια ώστε να μπορέσω να σου το επιβεβαιώσω 100%). |
|
||||
|
||||
![]()
οκ.με την πρωτη ευκαιρια θα προσπαθησω να βγαλω καποιες καλυτερες.οποτε αν καταλαβα καλα εστιαζουμε στα φτερα-πτερυγια τα οποια σε μεγεθος τουλαχιστον ειναι στα ιδια επιπεδα με του αρσενικου blue ram που εχω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλγη αναγνωριση-φυτα αναγνωριση | jimfytakis | Αναγνωρίσεις φυτών | 22 | 22-09-07 12:15 |
Αρωστο Ραμ; | Steve | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 15-08-07 13:34 |
ΡΑΜ | anasios | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 16 | 29-06-07 22:05 |
Αναγνωριση | ANEMOS | Malawi | 42 | 15-09-06 20:32 |
Γεννα ραμ | xaris1974 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 14-02-06 17:41 |