|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eμενα προσωπικα το ενυδρειο σου μου αρεσε ΠΑΡΑ Πολυ!Υγιεστατα φυτα και ψαρια και καθαριοτητα.Λιγο τακτοποιηση θελει μονο ο χωρος στο ντουλαπι κατα την γνωμη μου.
![]() Ειμαι και εγω στην φαση στησιματος δισκοενυδρειου 500 λιτρα και περνω ιδεες.Keep up the good work! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εξαιρετικό! Αυτά τα ενυδρεία βλέπω και που να τολμήσω να παρουσιάσω το δικό μου!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() μπραβο ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Φαίνεται να έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά, και να έχεις ρίξει αρκετό χρήμα και χρόνο, το aquascape θα μπορούσε να είναι και καλύτερο, μερικές αλλαγές και θα είναι τέλειο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο,εντυπωσιακο backround και με μερικα φυτα ακομα πιστευω οτι θα δειξει πιο πολυ
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ξανα ορισες...... ΕΜπειροι χομπιστες οπως εσυ βοηθουν πολυ, τη σωστη ενημερωση μεσα στο χομπυ μας και προσδοκουμε στην ενεργη συμμετοχη σου.......
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο, πάρα πολύ όμορφο.Επίτηδες το κάνετε για να φτιάξω με δίσκους και εγώ...Και το φόντο πολύ περίεργο αλλά κλέβει λίγο απο την τόση λάμψη που πραγματικά έχουν οι δίσκοι σου!
|
|
|||
|
|||
![]()
1.Ο Klazakos
![]() ![]() Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια ολους.Για να γινει ενα ενυδρειο θελει κοπο και χρημα φυσικα.Αν εχεις την θεληση ομως τα καταφερνεις ολα. 2.Η πλατη ειναι απο πολυουρεθανη η οποια ειναι το επομενο σταδιο παραλλαγης των backround back to nature.Για το συγκεκριμενο ενυδρειο χρειαζομουν 900 ευρω μονο για πλατη και με το φιλτρο απο πισω να δουλευει,οπως επισης και 10 εκ μειον στο πλατος.Το διαμορφωσα οπως ηθελα και εχασα μονο 2 ποντους.Ολα τα ενυδρεια μου ειναι παρομια.Το 500λιτρο malawi εχει φτιαχτει με τον ιδιο τροπο αναλογα με τις απαιτησεις των ψαριων. Ευχαριστω παντως για τις παρατηρησεις σας. |
|
||||
|
||||
![]()
φανταστικο το ενυδρειο και οι δισκοι σου! το backroynd σου μου αρεσε πολυ! οραια ιδεα να βαλεις ετσι τα ξυλα μεσα...δειχνει πιο φυσικο! εγω ισως το ξυλωσω το δικο μου και το ξαναφτιξω μιας και μου κοβει πολυ χορο...θα το αφησω μεχρι να το βαρεθω οπτικα και μετα θα το κανω για αλαγη...
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
|
|||
|
|||
![]()
Ρωτα κι αν το εχει ακομα το ενυδρειο μιας και το θεμα ειναι μολις τεσσαρων ετων...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ | CHRIS4204 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 26-07-07 11:10 |
Κοινωνικο με Δισκους | Rayden | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 9 | 02-06-07 11:44 |
Παρουσιαση Φυτεμενου | thanosatha | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 18-05-07 17:26 |
ενυδρειο με δισκους | nendosstelios | Δίσκοι | 9 | 19-06-06 13:50 |
Νεο τανκ με δισκους | inser | Δίσκοι | 23 | 22-03-05 20:53 |