|
|||
|
|||
![]()
βασικα αποσο καταλαβα και απο το διαβασμα που εκανα στα διαφορα ποστ εδω τα σαλιγκαρια δημιουργηθηκανε ή εμφανιστήκανε λόγω των ζωντανών φυτών που είχα βαλει... σωστά?
εφόσον και αν αυγατίσουνε :P τώρα υπάρχει πρόβλημα με τα ψάρια? τα σαλιγκάρια εξυπηρετούν κάποιο σκοπό? τα φυτά πλέον δεν υπάρχουν... τα έβγαλα όταν άρχισανε να αρρωσταίνουν τα ψάρακια μου μιας και δεν μου φαινόντουσαν (τα φυτά) και πολυ υγιή απο ένα σημείο και μετά. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κάτι έπιασε στο φίλτρο | ramsys | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 26-05-07 08:49 |
Ταιριάζουν τα ψάρια που έχω βάλει στο ενυδρείο μου? | Vangelis77 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 23-02-07 15:47 |
Τι ξύλο- ρίζα θα προτείνατε να βάλω στο ενυδρείο μου? | Ιορδάνης | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 15-02-05 20:13 |
Μπορώ με τα ψάρια που έχω να βάλω φυτά στο ενυδρείο μου; | SaKreK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 29-09-04 08:59 |
Είδη κιχλίδων στο ενυδρείο μου. Αναζήτηση νέων ... | tropheus | Malawi | 2 | 14-07-04 04:50 |