|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβώς όπως είπε και ο Ηλίας, μιλάμε για ενυδρείο, οπότε μόνο για κανένα 20λιτρο με έναν μονομάχο ίσως μπορεί να έχει η μικρή, γιατί αν είναι μεγαλύτερο τι σόι αλλαγές θα κάνει;;;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κι έγω μάλλον θα προτείνω ένα μικρό 20λιτρο με ένα μονομάχο (αν και δεν τους γουστάρω καθόλου). Όσο υπεύθυνη κι αν είναι η μικρή είναι μόλις 9. Στην αρχή θα ενθουσιαστεί και κάποια στιγμή θα βαρεθεί οπότε το βάρος θα πέσει και πάλι στους γονείς (εγώ κάπως έτσι την πάτησα - άσχετα το που κατέληξα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν γράψουν 50 άτομα σε αυτό το thread θα διαβάσεις 50 διαφορετικές απόψεις για λίτρα ....
Ας πάρουν ένα 50λιτρο , ας βάλουνε και μερικά guppy να γεννήσουν όπως είπε και ο Τόλης για να χαρούν γονείς και κόρη και στην τελική ας βοηθήσουν στο κουβάλημα των 3-4 μπουκαλιών νερού για τις αλλαγές και οι γονείς .... δεν είναι και τοσο κόπος πια .. Τα πολύ μικρά ενυδρεία 5-10-15-20-25 λίτρα είναι πολύ πιο δύσκολα απο τα πιο μεγάλα ... οι συνθήκες είναι πολύ ασταθής και δεν είναι ό,τι καλύτερο για να ξεκινήσει κανείς .. κατα πόσο ένα 9χρονο κοριτσάκι ...
|
||||
|
||||
![]()
+φωνω.Η ασταθεια ειναι σοβαρο προβλημα...Επιπλεον δεν ειναι και τιποτα να κουβαλησει 2 5λιτρα ποτηστηρια τη βδομαδα.9χρονων ειναι οχι 3.Και να μαθει οτι και τα βρωμονερα των αλλαγων δεν πανε στο βοθρο αλλα για ποτισμα!
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Πραγματικά με βοηθήσατε πολύ!
Πήρα την απόφασή μου, θα της πάρω 50 λιτρο με ανούμπιες, κερατόφυλλο, και γκάπη. Τις αλλαγές νερού θα της δείξω να τις κάνει με σκούπα βυθού (έφτιαξα κι όλας μια, φωτό κάτω)και λάστιχο ποτήσματος από την βρύση κατευθείαν στο ενυδρείο με πολύ χαμηλή ροή, και ρύθμιση θερμοκρασίας από το ηλιακό. Σίγουρα θα την βοηθήσουν οι γονείς της μέχρι "να πάρει τον αέρα". Εννοείτε πως κι εγώ θα είμαι από κοντά ... τηλεφωνικώς, είναι στη Χαλκιδική. ....... ![]() ![]() 'Ελειξε . Το Κατερινάκι μου θα έχει ενυδρείο αρχές Νοεμβρίου! Ευχαριστώ και πάλι!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρείο για ιππόκαμπους | Θανάσης | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 01-10-06 14:00 |
Ενυδρείο για τεμπέληδες ! | Fonamstel | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 02-09-06 00:40 |
ενυδρείο για guppy | Mariel | Ζωοτόκα | 23 | 31-03-06 00:51 |
Ενυδρείο για guppy. | nemo | Ζωοτόκα | 5 | 10-06-05 23:39 |
Φτιάχνω ενυδρείο για κιχλίδες malawi.Για βοηθείστε..... | Johnkokk | Malawi | 4 | 02-01-05 01:29 |