|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σε καλα Pritani, γενικοτερα ποσες φορες ταιζουμε την ημερα?? Εγω τους ταιζω 4-5 φορες... ξυρα τροφη και μιγμα απο καρδια του jack watley.
|
||||
|
||||
![]()
4-5 φορες ειναι υπερβολικα πολυ..... Ψαρια που εχουν περασει την εφηβεια θελουν 2 φορες την ημερα ταισμα καιμια φορα την εβδομαδα νηστεια....... Μονο ψαρια σε αναπτυξη θελουν πολυ ταισμα (3-5 φορες),.... Βλεπεις δηλαδη οτι οντως το πολυ ταισμα που τους εδινες μπορει να προκαλεσει αυτην την περιεργη πτωση του πεχα!!!! Ειδικα η καρδια που ειναι και κουρσουμι μπορει ευκολα να σου δημιουργησε τα προβληματα που ειχες.....
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Είδες τι κάνουν τα σεμινάρια? Καλά να πάθεις, κάτσε τώρα να κανείς δόκιμες μόνος σου, για να βγάλεις ΤΟ άρθρο. Πάω στοίχημα οτι πολλοί ενδιαφερόμενοι σου έστειλαν ΠΜ για συμπαράσταση και δόκιμες στο τεστ... αλλά εγώ δεν σου στέλνω, απλά σου εύχομαι οτι καλύτερο. ¶ντε να μαθαίνουμε και εμείς μπας και το γυρίσουμε στους δίσκους ελπίζω να μην σου πάρει πολλούς μήνες το τεστ Μακάρι να πετύχει Pritanis και θα αφήσεις εποχή στο forum… Πανος |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χανω τα ψαρακια μου; | Steve | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 19-08-07 19:36 |
SOS-Χανω τα ψαρακια μου!!!!! | Steve | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 15-07-07 23:52 |
Hρθαν τα καινουρια μου ψαρακια | deMetrIs | Bettas | 2 | 13-03-06 19:16 |
Πληροφοριεσ Για Τα Ψαρακια Μου | maiktr | Ζωοτόκα | 3 | 14-02-06 07:03 |
Τα ψαρακια μου ξυνονται στα φυτα. | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 06-03-04 02:29 |