|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε καλά μην είσαι σίγουρος οτι τα ξέρει και ο πίστας!!!
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αρσενικος νεαρος
![]() Θηλυκια απο την οποια εχω ηδη μια γέννα. ![]() Συνηθως τα αρσενικα εχουν οντως ποιο μάυρα τα πτερυγια τους και οσο μεγαλωνουν βγαζουν και αλλα μαυρα σημεια.Τα θηλυκα δεν εχουν τοσο εντονο μαυρο στα πτερυγια τους.Περα απο αυτο εχουν και αλλα χαρακτηριστικα αναγνωρισης του φυλου τους. |
|
||||
|
||||
![]()
Glazar ωραία τα Labido. To "αρσενικό" μου είναι σαν αυτό της φώτο και τεντόνει τα μαύρα πτερύγια του... όλο επίδειξη! Το θηλυκό πόσο μεγάλο (μέγεθος και ηλικία) ήταν όταν σου γέννησε?
|
|||
|
|||
![]()
Η θηλυκια ηταν περιπου 4 cm οταν πηρα την πρωτη της γεννα βγαζοντας 2-3 μικρα και αυτη την στιγμη εχω παρει γεννα της με 20 περιπου μικρα!!!
Ηλικια δεν θυμαμαι αλλα ηταν κατω απο ετος σιγουρα! |
|
||||
|
||||
![]()
Τα έχεις μόνα τους μέσα στο ενυδρείο? Εγώ τα έχω μαζί με ένα αρσενικό ζεβράκι ( Convict) και καμιά 25 μικρά ζεβράκια - τη θηλυκιά την έχω βάλει μόνη της αλλού. Είχα χρησιμοποιήσει το ζευγάρι ζεβράκια για να βοηθήσουν στο στρώσιμο του ενυδρείου και αυτά γέννησαν. Όσο είναι τα ζεβράκια μαζί με τα labido λες αυτά να μην γεννήσουν? Εντωμεταξύ τι θα μπορούσα να κάνω τα μικρά ζεβράκια?
|
||||
|
||||
![]()
Convicts και Labidochromis μαζι.....
Μοίπως πρέπει να τ'αλλάξεις αυτό!? Μάλλον ας το θέσω αλλιώς. Το νερό σου είναι για Convicts ή για Labidochromis? Το τάισμα σου είναι για Convicts ή για Labidochromis? |
|
||||
|
||||
![]()
Στόχος είναι να πάνε σύντομα τα Convicts αλλού και να μείνουν τα Labidochromis μόνα τους.
Ταϊζω τροφή της sera που γράφει ότι κάνει για Malawi και ότι περιέχει αρκετή Spirulina την οποία συνδιάζω με μία τροφή της Tropical γενικά για κιχλίδες. Δεν έχω βρει στα μαγαζιά ακόμα την τροφή της Hikari http://www.hikari.info/tropical/t_17.html . Το νερό είναι "σχεδόν" για Αφρικάνες και μόλις πάνε αλλού τα Ζεβράκια θα ανεβάσω λίγο ακόμα τα χαρακτηριστικά του νερού (pH, σκληρότητα κλπ) για να είναι ότι πρέπει. Μετά θα ψάξω να βρώ για άλλο ένα μικρό χαρεμάκι από Iodotropheus ή Acei... αλλά απότι είδα αυτές τις μέρες στα μαγαζιά... ούτε λέπι.
caeruleus, labidochromis |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Labido υβριδιο | GeFior | Malawi | 25 | 12-07-07 15:14 |
Labido-αλητες | gangrel | Malawi | 2 | 17-05-06 13:37 |
Ποιός είναι ο κύριος? | Gandalf72 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 17-03-05 23:35 |
Άρρωστουλης ο κύριος Kribensis! | Simpethera | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 28-06-03 20:17 |