|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
εχμμ
Αν στην ένδειξη του τεστ έχουμε πολύ μεγάλη συγκέντρωση νιτρωδών αλάτων (να έχει βγει εκτός κλίμακος), τότε είμαστε έτοιμοι.
|
||||
|
||||
![]()
Και τα νιτρικά δεν τα αναφέρει πουθενά.
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Περιμένεις να μηδενίσουν ΝΟ2
|
||||
|
||||
![]()
Αρα δεν είμαι έτοιμος όταν έχω ψηλά νιτρώδη όπως λέει το ποστ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13656.
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
yeap!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Τότε ρε παιδιά ας το αλλάξουμε για να μήν μπερδευόμαστε!!!!
Και ευχαριστώ πολύ PascM για τις οδηγίες σου. Βλέπω οτι είμαστε και γείτονες απο Δυτ. Μακεδονία!!!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρώσιμο ενυδρείου REEF προετοιμασία νερού | marios | Θαλάσσια Βιολογία | 3 | 19-07-07 10:05 |
Στρώσιμο Ενυδρείου | Neoklis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 28-02-07 23:19 |
Στρώσιμο Φυτεμένου Ενυδρείου | Μάριος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 08-11-06 17:43 |
Στρώσιμο Ενυδρείου | Filippos | Malawi | 4 | 02-04-04 12:50 |
Στρώσιμο Νέου Ενυδρείου | Filippos | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 26-03-04 16:15 |