|
|
|||
|
|||
![]()
αυτα ειναι ειδος φιλτρου?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά είναι υλικά φίλτρου! Επίσης καλό είναι να προσέξεις τον κυκλοφορητή ο οποίος δεν έχει και την καλύτερη απόδοση.
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που έχει το ενυδρείο σου δεν είναι το φίλτρο αλλά η θήκη του και κάποια υλικά. Λογικά έχει 3 θήκες, μια για το θερμοστάτη, 1 για τα υλικά του φίλτρου και 1 που μπαίνει η αντλία. Αν θέλεις να κάνεις ένα αξιοπρεπές βιολογικό φίλτρο μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτά που σου είπα σε συνδιασμό τα υλικά που περιλαμβάνονται. Το αξιοπρεπές είναι σχετικό, ανάλογα τι θα βάλεις μέσα. Εγώ σε ενυδρείο καρφούρ χρησιμοποιώ το μανίσιο φίλτρο σε συνδιασμό με ένα εξωτερικό αρκετά μεγαλύτερο. Μόλις έβαλα το εξωτερικό το νερό έγινε γυαλί και η βιολογία πετάει.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- τον κυκλοφοριτη πολυ μικρο σε ογκο τον ειδα θα κανει δουλεια? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη popay72 : 01-10-07 στις 23:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ο θερμοστάτης μέσα έξω το ίδιο είναι. Ο κυκλοφορητής είναι όντως οριακά (480 λίτρα την ώρα νομίζω). Αν μπορείς να ξοδέψεις δυο φράγκα παραπάνω πάρε ένα εξωτερικό φίλτρο να βρεις την υγειά σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με τα υλικά που θα χρειαστεί και σε περίπτωση που προβεί σε αντικατάσταση και του κυκλοφορητή τότε νομίζω οτι ποιο φθηνά θα βγει ένα 2213 της Eheim.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Στο ιδιο ενυδρειο που ειχα αγορασει,ο κυκλοφορητης του ηταν 230 lt/h, και φυσικα πηρα ενα εξωτερικο. Αληθεια εχει καμια σχεση μ αυτο? http://www.aquatek.gr/vb/showthread....light=carefure Μηπως να σου πω οτι ωριμασε αρκετα η σκεψη σου? ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αφαιρεση φιλτρου βυθου απο ενυδρειο | stav | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 05-12-06 09:51 |
Προσθεση δευτερης λαμπας στο ενυδρειο απο Carrefour | GFON | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 09-03-05 16:33 |
Αδειασμα νερου απο το ενυδρειο | pani | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 76 | 19-12-03 00:59 |
Μολυνση απο ενυδρειο !!!! | γαυρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 12-05-03 18:40 |