|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον εννοείς τα δεματικά, κάτι απο σκληρό πλαστικό, απλά κάθε φορά που θα κάνει αλλαγή λαμπτήρα θέλουν αυτά κόψιμο και αντικατάσταση με καινούρια, αν εννοείς αυτά. Αλλά αφού ήδη την έχει στερεώσει γιατί του το λέμε;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα εννοω.Εγω το λεω γιατι θελω να το κανω εγω...........Υπαρχει περιπτωση να λιωσουν λογω θερμοτητας;
|
||||
|
||||
![]()
Α, δεν κατάλαβα ότι επρόκειτο για εσένα, sorry. Νομίζω ότι δε θα λιώσουν, αν και έχω κάποια επιφύλαξη. ¶ν πας να αγοράσεις ζήτα τα πιό χοντρά, γιατί υπάρχουν διάφορα σε πάχος, μη πάρεις λεπτά και λιώσουν σίγουρα...Δε μπορείς να στερεώσεις τη λάμπα με άλλον τρόπο; Και αν αγοράσεις, πάρε ολόκληρο σακούλι (φτηνά είναι) γιατί κάθε φορά με τη λάμπα, θα αλλάζεις και τα δεματικά.
|
|
||||
|
||||
![]()
κατ'αρχην δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη.Σκεφτομαι να κανω τριπες στο καπακι που ειναι για το ταισμα και ολα τα σχετικα και να ''πιασω'' την λαμπα εκει.λεω να βαλω 2 απο καθε πλευρα δηλ. 4 στο συνολο για σιγουρια.Αυτο με το κλιψακι που εκανε παραπανω ειναι καλυτερο;;;;;Δεν υπαρχει περιπτωση να πεσει;;;;; Και αν πεσει
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θοδωρή δεν βάζεις μια φωτό από το καπάκι σου....??
|
|
||||
|
||||
![]()
Λιγο δυσκολο για τωρα γιατι δεν εχω ψιφιακη,αλλα εχουμε με φιλμ που θα το εμφανισουμε οταν τελειωσει.Γινεται να το ζωγραφισω στον υπολογιστη και να το ανεβασω;;;;και αν ναι πως γινεται να το ανεβασω;
|
||||
|
||||
![]()
Δέ μπορείς να βάλεις ωμέγα κλίπ στο καπάκι σου; Μην αρχίσεις τρύπες κλπ, δε λέει...Με κινητό δε μπορείς να βάλεις φωτό; Για να ανεβάσεις φωτό, όταν γράφεις το μην πατάς το σχεδιάκι του συνδετήρα απο πάνω, βρίσκεις τις φωτό που θές, τις βάζει το σύστημα σε ένα παράθυρο και πατάς close. Μετά ξαναπηγαίνεις στον συνδετήρα και τις επιλέγεις με τα ονόματά τους και αυτές μπαίνουν στο μήνυμα, κατάλαβες τίποτα;
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Προσπαθω να βρω εναν τροπο να στερεωσω την λαμπα χωρις να το τρυπησω.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή χρώματος...τι μπορεί να φταίει?!?!? + extra probs | sofia | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 12 | 20-08-07 09:46 |
καπακι-φωτισμος | ginodim | Φωτισμός | 13 | 13-04-07 14:46 |
Καπακι ενυδριου | gangrel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 27-03-07 12:24 |
Κατασκευη Καπακι | gleboukas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 08-08-06 08:50 |
DIY καπακι ενυδρειου. | Mitsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 15-11-04 17:37 |