|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον θα ήταν προτιμότερο να το ξηλώσεις όλο και να βάλεις μια Τ5! Έτσι δυστυχώς δεν κερδίζεις και πολλά!
|
||||
|
||||
![]()
Η καινουρια σου η λαμπα δεν εχει στεγανα ακροφυσια;Επειδη και εγω ενδιαφερομαι για μια δευτερη λαμπα.Αν εχει στεγανα ακροφυσια και πεσει μεσα τοτε θα γινει τιποτα(εκει που θα γινει η ενωση με τα καλωδια μηπως εχει προβλημα);;;;;;;;;;
|
|||
|
|||
![]()
ελπίζω να δουλέψει το αντι-ηλεκτροπληξιακο.. :P
|
|
||||
|
||||
![]()
Και τα ψαράκια σου θα γίνουν έτοιμα για φαγητό...
![]() ![]() Πέρα από την πλάκα τωρα έχουμε να κάνουμε με ρεύμα και δεν πρέπει να παίζουμε...... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν όμως πέσει, η στεγανοποιηση ή τα αδιαβροχα ντουι, αρκουν για βουτια στο νερο; |
|
||||
|
||||
![]()
Μην το δοκιμάσεις!!! Πριν βγάλεις την πρίζα ή κατεβάσεις τον γενικό! Αν και συνήθως σε τέτοιες καταστάσεις εάν το σπίτι διαθέτει αυτόματο ηλεκτροπληξίας (που να δουλεύει) τότε αυτός "πέφτει"
|
||||
|
||||
![]()
εαν εχει ρελε διαφυγης (αντιλετροπληξιακο) θα πεφτει σιγουρα απο την υγρασια σε περιπτωση βραχυκυκλωματος δεν πεφτει αυτο ειναι το μονο σιγουρο. το ρελε διαφυγης ανιχνευει την διαφυγη ρευματος στην γειωση και οχι τα βραχυκυκλωματα αυτα τα λιγα λογο της ειδικοτητας του ηλεκτρολογου
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή χρώματος...τι μπορεί να φταίει?!?!? + extra probs | sofia | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 12 | 20-08-07 09:46 |
καπακι-φωτισμος | ginodim | Φωτισμός | 13 | 13-04-07 14:46 |
Καπακι ενυδριου | gangrel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 27-03-07 12:24 |
Κατασκευη Καπακι | gleboukas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 08-08-06 08:50 |
DIY καπακι ενυδρειου. | Mitsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 15-11-04 17:37 |