|
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις να μου προτείνεις κάτι Straho???
|
|
||||
|
||||
![]()
Εξαρταται απο τον μονομαχο αν θα δεχτει η οχι αλλα ψαρια
Καθε μονομαχος εχει τον δικο του χαρακτηρα και νομιζω οτι δεν υπαρχει τροπος να το μαθεις παρα μονο στην πραξη... Το καλυτερο ειναι μονος του στα 15 λιτρα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν είπε κανείς ότι οι μονομάχοι απεχθάνονται τα πολλά λίτρα, το μόνο πρόβλημα που μπορεί να έχουν είναι αν υπάρχει μεγάλο ύψος θα κουράζονται προσπαθώντας να ανέβουν στην επιφάνεια για να παρουν αέρα και η ροή του φίλτρου (μεγαλύτερο ενυδρείο μεγαλύτερο φίλτρο). |
|
||||
|
||||
![]()
αχ ναι κι εγω θελω να μαθω με ποια αλλα ψαρια πανε οι μονομαχοι; εγω εχω ενα 60λ με ενα μονομαχο μεσα...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί υποστηρίζουν ότι οι μονομάχοι πάνε σε ενυδρειάκια των 15 λίτρων.... Δηλάδή χάθηκε ο κόσμος ρε παιδιά να τους βάλουμε σε κάτι μεγαλύτερο? Εγώ τον έχω μέσα στο rio 125 δηλ. περίπου 110 λίτρα ενυδρείο μαζί με gourami σκαλάρια και καρχαρίες και έιναι άνετος χωρίς να δείχνει ότι ενοχλεί ή ενοχλείται απο κανέναν......Βασιλιάς!
Τώρα μερικοί πιο εμπειροι λένε ότι εξαρτάται και από το χαρακτήρα του κάθε μονομάχου αν θα δεχθεί άλλα ψάρια...Ισως και να έχουν δίκιο .... Αλλά αν δεν δοκιμάσεις δεν ξέρεις.. Πάντος πιστεύω ότι αν το ενυδρείο δεν ειναι σαρδελοκουτι αλλά ανετο δεν θα εχει κανενα λόγο να στρεσαρεται... Καλή τυχη σε ότι κανεται τελικα.... |
|
||||
|
||||
![]()
σε αυτή την περίπτωση ο μονομάχος μπορεί και να είνα βασιλιάς, τα υπόλοιπα ψάρια δεν νομίζω... 125 λίτρα για σκαλάρια και καρχαρίες? Πρέπει να το κοιτάξεις αυτό.
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω ειχα ενα μονομαχο για ενα χρονο σε 150 λ με¨..
4 honey goyrami 3 cloon 7 cardinal 4 cory δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα!!!!!!!!!!ηταν βασιλιας.. αλλα μπορει να ηταν ο μονομαχος..εχουν το δικο τουσ τροπο!! |
|
||||
|
||||
![]()
δεν μου'ρχονται και πολλά τώρα, αυτά που σκέφτομαι είναι ίσως cherry barb, ancistrus, ίσως κάνα κοπαδάκι μεγάλα cory, ο σαε που είπες κ.ά, αν ψάξεις για ψάρια που δεν μπορεί ο μονομάχος να πειράξει αλλά ούτε και να τον πειράξουν και ζητούν πάνω κάτω τις ίδιες συνθήκες πιστεύω πως θα είναι μιά χαρά. Έχω βαρεθεί το κατεστημένο των 15λιτρων για μονομάχους, επιτέλους... free bettas! 15 λίτρα είναι βάζο για λουλούδια...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και ποια ειναι τα κριτηρια αναζητησης για να βρει ποια ψαρια δεν πειραζει και ποια δεν πειραζουν εναν μονομαχο??? |
|
||||
|
||||
![]()
αν έχεις κάποια εμπειρία σε ορισμένα είδη καταλαβαίνεις αν θα μπορούσαν να ζήσουν με μονομάχο ή όχι (όχι σε 15 αλλά σε 80 λίτρα). Και αν περιμένουμε λιγάκι όλο και κάποιος που έχει εμπειρία με συμβιώσεις μονομάχου θα μας πει ποια ήταν τα ψάρια με τα οποία δεν είχε ποτέ πρόβλημα σε βάθος χρόνου. Τέτοια ψάρια υπάρχουν πολλά, αλλά πολλά απο αυτά δεν είναι και για τα λίτρα του kostasthess_, όπως οι κλόουν, τα σίλβερ σαρκ κ.α.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δείτε τον εδώ---> Εμένα μου φένεται πανευτιχής...
Εδώ---------> http://uk.youtube.com/watch?v=yHNGz-Yyn_w |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι τώρα ανεβάινουν... Εμένα μου λεέι ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασια... Σε λιγάκι θα είναι έτοιμα
------------------------- http://uk.youtube.com/watch?v=yHNGz-Yyn_w Ο Μονομαχούλης μου.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostasthess_ : 26-09-07 στις 16:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος | galant | Bettas | 5 | 09-05-08 10:40 |
Ποσότητα αμμωνίας σε 5l ενυδρείο μονομάχου | Maximina | Bettas | 14 | 27-08-07 10:38 |
ηλικία μονομάχου | pet | Bettas | 17 | 18-06-06 12:17 |
Μονομάχος σε κοινωνικό ενυδρείο | pchrisovergis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 08-10-05 05:33 |
Μονομάχος σε γυάλα | Blanch | Bettas | 14 | 24-08-05 10:40 |