Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Φυτεμένα Ενυδρεία > Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά

Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 26-09-07, 11:19
jimdream Ο χρήστης jimdream δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: nayplio,greece
Προεπιλογή

καλημερα στο φορουμ...πιστευω πως οσα εγραψα σε προηγουμενα ποστ ειδωθηκαν μονο απο μια πλευρα και αυτο οδηγησε σε παρεξηγηση των θεσεων μου...ποτε μου δεν υπηρξα φασιστας η φασιστοειδες ωστε να θελω να επιβαλω την αποψη μου σε καποιον...οπωας εχω γραψει και σε προηγουμενα ποστ αυτα που λεω ειναι προτασεις για πραγματα που "δουλεψαν" για μενα και δεν απευθυνονται στους αλλους με σκοπο να τους επιβληθουν...ειναι μονο προτασεις...οποιος θελει τις υιοθετει η τις αγνοει...η εμπειρια ειναι κατι σχετικο για οποιονδηποτε τομεα πιστευω...ο ρυθμος εξελιξης ειναι αυτο που εχει αξια...ασχολουμαι με το χομπυ 10 χρονια-ουτε πολυ, ουτε λιγο-εχω 5 ενυδρεια γλυκου νερου και ενα θαλασσινο...πληρωνω στη δεη 800ευρω σε καθε λογαριασμο γιατι δεν θελω να λειπει κατι απο το λειτουργικο ενος ενυδρειου...εχω δοκιμασει πολλα πραγματα σ'αυτα τα χρονια και αλλα δουλεψαν αλλα οχι...αυτα που δουλεψαν πιστευω οτι δικαιουμαι να τα γνωστοποιησω και να τα υποστηριξω...η κοντρα που παει να δημιουργηθει με αλλους χομπιστες και με το σεβαστο administrator δεν νομιζω οτι υφισταται,δεν εχει βαση γιατι πιστευω οτι παρεξηγηθηκαν καποιες θεσεις μου η ο τροπος γραφης μου...δεν με ενδιαφερει ουτε να πουλησω πνευμα σε κανεναν ουτε να τον θιξω...ειμαι νεος στο φορουμ,οχι ομως και στο χομπυ πραγμα που δεν μου αφαιρει το δικαιωμα της αποψης...εχω αποψη,την εκθετω και τη στηριζω με επιχειρημα αλλα σε καμια περιπτωση δεν επιδιωκω να θιξω κανεναν
Απάντηση με παράθεση

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές