|
|
||||
|
||||
![]()
αγαπητε φιλε θα ειναι απο τις καλυτερες εμπειριες στο χομπυ αυτο... ειναι υπεροχα ψαρια που σε μαγευουν κατευθειαν πολυ ακομα πριν τα αποκτησεις....σου ευχομαι καλη αρχη και οτι χρειαστεις σχετικα με τους βασιλιαδες εδω ειμαστε......αντε καλη αρχη......
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Mikele.Είδες τι κάνει το φόρουμ μας ο ένας βοηθάει στο θαλασσινό και ο άλλος στους Δίσκους
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ξέχασα να γράψω πως το sump στην αριστερή του μεριά φτιάχτηκε ένα δοχείο αναπλήρωσης που δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να χρησιμέψει στους Δίσκους.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω οτι τελικά θα χρειαστεί Ισίδορε ειδικά το καλοκαίρι!
|
||||
|
||||
![]()
Οποτε όπως και να έχει είμαστε προετοιμασμένοι.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πωπω...οπως το ειπες ισιδωρε.....εγω βαδιζω εκει που ησουν......και το αναποδο εσυ......
![]() ![]() καλοριζικο φιλε μου,και οπουμπορω να σε βοηθησω...ελευθερα,αν και με το δασκαλο ιωαννη διπλα σου δε μασας τιποτα.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τελεια η κατασκευη σου μπραβο μπραβο θα γινει τελειο δισκοενυδρειο και εκανες πολυ καλα με το επιπλεον χωρο για αναπληρωση....φυτα θα βαλεις ..?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα φυτεμενου | GODLIGHT | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 06-11-06 14:34 |
Νεο Ξεκινημα | nautilus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 27-12-05 09:59 |
ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | GREGORY | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 20-10-04 10:17 |
ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ | nelly | Χρυσόψαρα | 1 | 04-10-04 07:33 |
ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | christos | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 31-03-03 15:48 |