|
|
||||
|
||||
![]()
Κατα τ'άλλα πολύ όμορφο, βάλε και ένα μαύρο φόντο (κλασσικά) και θα δείς τη διαφορά!
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει περίπτωση με το μαύρο φόντο να κάνει αντανάκλαση το ειδωλο του μονομάχου,να το βλέπει και να στρεσσάρεται ..
Μια δοκιμή θα σε πείσει ..... δοκίμασέ το και δές συμπεριφορά ... μετά θα κρίνεις αν θα το βγαλεις ή θα το αφήσεις ...
|
||||
|
||||
![]()
Μπά, δε νομίζω να έχει πρόβλημα με το μαύρο χαρτόνι. Εγώ στο δικό μου μονομαχοενυδρείο είχα απ'την αρχή μαύρο χαρτόνι, τον έβαλα μέσα και έφτιαξε φωλιά την ίδια μέρα. Μια δοκιμή θα την πείσει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, αν και απ' ότι διαβάζω γενικότερα, το μαύρο χαρτονάκι δεν νομίζω να ενοχλήσει τον μικρό και σίγουρα θα μου αρέσει κι εμένα περισσότερο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε μαύρο χαρτόνι, άναψε το φως του ενυδρείου αλλά χαμήλωσε το φωτισμό στο δωμάτιο.
Στην τσίτα θα είναι ο μικρός. Τώρα βέβαια αν δεν δίνει σημασία στο είδωλό του, τότε ...... ![]() Για κοίτα και εδώ και εδώ τι γίνεται με το χαρτόνι.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsikis : 23-09-07 στις 00:08 |
|
||||
|
||||
![]() Επιστήμη η δουλειά... Χρήζουν ειδικής μεταχείρησης αυτά τα ψαράκια τελικά! Με το χαρτόνι ok, αλλά επίσης ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται το θέμα φίλτρου... Το δικό μου το γύρισα προς τα πάνω, αλλά εξακολουθεί να έχει μια σχετική «φουρτούνα» στην επιφάνεια. Θα ακολουθήσω το παράδειγμά σου «προέκταση-λάστιχο-τρυπούλες».Τα link σου ήταν κατατοπιστικότατα! Σ' ευχαριστώ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κάνει τίποτα..
Χαίρομαι αν βοήθησα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με αφορμη τη δημοσιευση του φιλου μας melli,που απ'οτι καταλαβα ειναι ξετρελαμενος με τουσ μονομαχους θελω να τονισω το εξης:παιδια προσοχη με τα φυτα στα ενυδρεια...δεν κανουν ολα για ενυδρειακη χρηση...αλλα φυτα προοριζονται για πληρη βυθιση στο νερο και αλλα οχι...οι δρακαινες για παραδειγμα ειναι φυτα που προοριζονται για χρηση σε terrarium η palludarium δηλ ΟΧΙ για πληρη βυθιση στο νερο γιατι απλα δεν αντεχουν...απο την εμπειρια μου σας λεω οτι στιν αρχη και για αρκετο και φαινονται ολο ζωντανια μεσα στο ενυδρειο αλλα σιγα σιγα σαπιζουν και απελευθερωνουν τοξινες στο νερο...πολλοι ασχετοι και μη θα προσπαθησουν να σας τισ πουλησουν για φυτα ενυδρειου...
![]() ------------------------- καλημερα melli και sorry για το "του φιλου μας" στο προηγουμενο ποστ...αυτα κανει η βιασυνη...μια προτροπη θελω να σου κανω...βγαλε το χαλικακι απο τον πατο του ενυδρειου σου και βαλε αμμο σαν εκεινη που βαζουν στους δισκους ωστε να μην ανεβαζει το ph...φυτεψε anubias nanas και cryptocorynes και ο φιλος σου θα αισθανεται μια χαρα...φοντο βαλε ο,τι θελεις και προσεχε μηπως η ροη νερου ειναι μεγαλη γιατι οι μονομαχοι δεν ειναι δεινοι κολυμβητες(αλλωστε απο στασιμα νερα προερχονται...) ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jimdream : 25-09-07 στις 10:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμός σε μονομαχοενυδρείο | george | Bettas | 48 | 25-06-07 22:15 |
Ακόμα ένα αδειο ενυδρείο | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 22-04-07 23:10 |
Ακόμα ένα ταλαίπωρο χρυσόψαρο | lucy | Χρυσόψαρα | 28 | 30-03-07 07:47 |
HELP!!! μου πεθαίνουν ένα-ένα κάθε μέρα! | Guppy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 24-10-05 07:08 |