|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μήπως, λέω μήπως θέλει καλιμπράρισμα ο αισθητήρας σου. Εμένα μου έκανε κάτι τέτοια τρελά ο κοντρόλερ όταν ο αισθητήρας χρειαζόνταν καλιμπράρισμα.
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι ετσι ειναι ρυθμισμενο... τωρα για τι καλιμπραρισμα μπορει και να θελει. ομως γιατι ανεβαινει το βραδυ?....αυτο μου κανει εντυπωση....
|
||||
|
||||
![]()
Αμα ειναι ετσι ρυθμισμενο, ανεβαινοντας το ph θα πρεπει να ανοιξει το διοξειδιο και να το ριξει. Εαν ανοιγει η βαλβιδα και πεφτει διοξειδιο αλλα το ph δεν κατεβαινει, δες την ποσοτητα και τη διαχυση...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο κοντρόλερ αφήνει ένα περιθώριο δλδ δεν ανοίγει στο 6.81.
Επομένως 2 πράγματα έχεις να κάνεις: 1) να καλιμπράρεις το ηλεκτρόδιο σου και 2) να ελέγξεις την διάχυση σου όπως πολύ σωστά σου είπε ο netblues, γιατί το πρόβλημα σου από ότι καταλαβαίνω είναι ότι εφόσον ανοίγει ο κοντρόλλερ δεν μπορεί να ρίξει γρήγορα το Ph και για αυτό να το είδες στην μέγιστη τιμή του (7.05) |
|
|||
|
|||
![]()
την ημερα πεφτει... και ειναι ολα καλα... την νυχτα ομωσ γιατι ανεβαινει??? την ημερα κρατιεται σε επιπεδα αριστα...
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως η μπριζα του controler περνει απο το πολυμπριζο με τα φωτα??
|
|
|||
|
|||
![]()
οχι...με τπτ...φυσαλιδες ολα κανονικα. το μονο που λιγο μεταβαλεται ειναι η θερμοκρασια. πεφτει μισο με 1 βαθμο...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
diy co2 - ph | Steve | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 03-09-07 13:12 |
CO2 και PH | ikapa | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 27-09-06 13:58 |
Διάγραμμα PH-CO2-K και τύρφη | Akis | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 29-05-05 21:44 |
HELP CO2- KH- PH!!!! | notios_n | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 21-01-04 21:57 |
PH/KH/CO2 | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 20:30 |