|
|
||||
|
||||
![]()
Palateus γιατι θα εχω μεση θερμοκρασια 24-25 και θα πηγαινει 27 μονο οταν υπαρχει θεραπεια η θελω να εκινησω αναπαραγωγη στα σκαλαρια.Το θεμα ομως ειναι θα τρωνε τα κορυς τα αυγα των σκαλαριων?Θα ειναι ανετα με το χαλικι μου?Με μια ανακαταταξουλα μπορει να μπει μια ριζα...
|
||||
|
||||
![]()
Τα περισσότερα Corydoras που ζουν και σε υψηλές θερμοκρασίες,έχουν στο εύρος τους και τις θερμοκρασίες που λες...Απλά κοίτα τα profil τους και θα δεις...
![]() Συνήθως τα Corydoras δεν πειράζουν τα αυγά...Οπότε πιστεύω δεν θα αντιμετωπίσεις τέτοιο πρόβλημα... Ναι,με το ψιλό στρογγυλεμμένο χαλικι εντάξη θα είναι,αν και η άμμος πάντα υπερέχει...
|
||||
|
||||
![]()
Απλα το χρωμα του μου αρεσει πολυ.Εχει αυτο το περιεργο ιριδιζον μπλε και ειναι φοβερο.Επισης μου αρεσουν τα κοπαδοψαρα,οχι πως τα αλλα κορυς δεν ειναι....Και τα panda βεβαια μαρεσουν αλλα οχι οσο τα αλλα.Αν κινηθω σε κορυς γενικα τι ομαδα θελω?Εμβαδο 1Χ30..Σκεφτομουν τελικη συνθεση
2σκαλαρια 2ραμ 5-7κορυς 6-7καρδηναλιους η καποιο αλλο κοπαδι Αναπαραγωγες στα 3 πρωτα ειδη θα εχω με την εξης συνθεση?
|
|||
|
|||
![]()
Θα εχεις, αλλά τα σκαλαρια με τα ραμ θα αλληλοτρωνε τα μικρα...
Και οσα γλυτωνουν, κολατσο για τους καρδιναλιους. |
|
||||
|
||||
![]()
Κανενα απολυτως προβλημα τοτε να μην βαλω καρδηναλιους.Ας ειναι και λιγοτερο ιχθυοφορτισμενο στη τελικη.Τα ραμ και τα σκαλαρια δεν φυλανε τα πιτσιρικια τους?Ως τωρα εχω πετυχει να δω μονο αυγα και ποτε μωρα.Ισως δεν ευνοουν και συνθηκες..Με ραμ κορυς και σκαλαρια ολο και κανα μωρο δεν θα γλιτωνει?Τα κορυς θα χουν ελπιδα αναπαραγωγης?
|
||||
|
||||
![]()
Ακόμα καλύτερα χωρίς τα cardinal...
Από Corydoras,τουλάχιστον 6 και χωρίς Cardinal βάζεις και 8 άνετα ![]() Ίσως να γλυτώνει κανα μωρό των σκαλαριών κυρίως...Των ramirezi όμως δεν νομίζω πως έχουν μεγάλες πιθανότητες παρα μόνο αν κάποιο κρύβεται καλά...Όμως μπορείς να αφαιρείς τα αυγά και να βγάζεις τα μικρά σε άλλο ενυδρείο... Ναι,τα Corydoras θα έχουν ελπίδα αναπαραγωγής αλλά μωρά θα έχεις μόνο αν δεις και αφαιρέσεις αμέσως μετά την γέννα τα αυγά...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το είχα γράψει πριν πεις οτι δεν θα βάλεις τα cardinal...Απλά άργησα να το δημοσιεύσω,γιαυτό και το άλλαξα...
Χωρίς τα ram βέβαια η πιθανότητα να έχεις μωρά σκαλαράκια αυξάνεται σημαντικά καθώς δεν θα τρώγονται... Corys μέχρι 10...Ανάλογα και με το είδος βέβαια λόγω διαφορών μεγέθους...
|
||||
|
||||
![]()
Ναι τωρα την ειδα τη διορθωση!Ευχαριστω πολυ Κωστα!Εχεις δει κανενα μαγαζι που να φερνει συχνα?Αν ναι στειλε μου ενα πμ να χω στα υποψιν
|
||||
|
||||
![]()
εχει στα φαρμακεια αλλα αμα εχεις σκληρο νερο δεν σε σωζει κιολας αλλα βοηθαει
|
|||
|
|||
![]()
Το διευκρινιζεις λιγο αυτο?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Rineloricaria, τρώνε άλγη? | Strahos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 15 | 23-06-06 10:12 |