|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ποια εταιρεια έχετε χρησιμοποιήσει και μείνατε ικανοποιημένοι? | |||
Seachem |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 10,00% |
Red Sea |
1 | 3,33% |
Sera |
11 | 36,67% |
Salifert |
1 | 3,33% |
Esha |
0 | 0% |
Waterlife |
0 | 0% |
Nutrafin |
0 | 0% |
Aquarium Pharmaceuticals |
9 | 30,00% |
Tetra |
5 | 16,67% |
Ψήφισαν: 30. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
παντα sera.θα δοκιμαζω και καμοια αλλη στα τεστ που τελειωσαν.
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά, είναι ή δεν είναι αξιόπιστα τα τεστ της SERA?
Από τις απαντήσεις δείχνουν αξιόπιστα. Αλλά επειδή η στατιστική είναι ο ευκολότερος τρόπος για να πει κάποιος ψέμματα, μήπως οι απαντήσεις δείχνουν απλά ποια τεστ χρησιμοποιούμε περισσότερο? Πως μπορεί να συμμετάσχει στο δείγμα, κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει μία μόνο μάρκα χωρίς να έχει κάνει έλεγχο με κάποια άλλη ΠΑΡΑΔΕΚΤΗ μέθοδο? Προσωπικά έχω SERA και TETRA γιατί μόνο αυτά βρήκα στην Λάρισα. Τώρα κάποιος θα φέρει JBL ή API αλλά να τελειώσω πρώτα αυτά που έχω και θα τα δοκιμάσω. |
|
||||
|
||||
![]()
API Με κλειστα ματια
|
|
||||
|
||||
![]()
οι περισοτεροι απαντουν στο ποιο τεστ εχουν δεν απαντουν στο ποιο ειναι καλυτερο ακομα τα σερα ειναι τα μονα που κυκλοφορουν τοσο πολυ
αλλα σιγουρα ειναι τα χειροτερα....
|
|||
|
|||
![]()
καλα δεν ξερω εαν εχει νοημα μετα απο τοσο καιρο
εγω παντως εχω και red sea και sera και ψηφιζω δαγκωτο red rea καθαρα για λογους πρακτικοτητας και να εξηγησω το red sea εχει μια πλαστικοποιημενη καρτα που εχει με σχεδια για το τι πρεπει να κανεις και εχει πιο πρακτικο κουτι με βαση για το σωληναριο της sera πρεπει να διαβασεις το "σεντονι" με τις οδηγιες για να δεις πως το κανεις οκ μετα απο μια εβδομαδα δεν θυμαμαι πως το κανω το καθε τεστ οποτε για εμενα αυτο μετραει πολυ |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό φίλε μου steady φαίνεται από τις απαντήσεις.
Αλλά η ερώτηση μιλάει για ικανοποίηση. Ικανοποίηση=? Ισως καλή τιμή. Ισως ευχρηστία (ας πούμε τα σωληνάρια της TETRA είναι περισσότερο δύσχρηστα από της SERA, ή κάποια totto που είχα βρει εγώ δεν κλείνανε τα καπάκια....) Αρα έκανα λάθος που μίλησα για αξιοπιστία. ![]() Ικανοποιημένος μπορεί να είναι και κάποιος χρήστης, με μη αξιόπιστα τεστς αν δεν γνωρίζει/χρησιμοποίησε άλλα για να μπορέσει να συγκρίνει. υ.γ. Υπάρχουν κάπου εδώ μέσα οι διαφορές στις βαθμονομήσεις των διάφορων τεστς? Ας πούμε το PH της TETRA είναι ανά 0.5. Υπάρχει άλλο που είναι ανά 0.1? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τεστ gh/kh | test | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-12-02 04:48 |