|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω George !
Μετραω καθημερινα. Σημερα ειχα τα εξης: αμμωνια 0 νιτρωδη 0 νιτρικα 0-5 PH 7.2 Δεν εχω αγορασει ακομα τεστ για ΚΗ,DH Αυριο που θα μετρησω παλι θα μου εχει ριξει κι αλλο το PH η τυρφη ; |
|
|||
|
|||
![]()
αντε καλη επιτυχια
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω για τις ευχες σας.σιγουρα θα εχω καλη επιτυχια γιατι εχω μεγαλο παθος και πολυυ ελευθερο χρονο να διαθεσω στο χομπι.Χρειαζομαι ομως λιγη καθοδηγηση απο εσας σε ο,τι δεν γνωριζω γι αυτο περιμενω τις απαντησεις σας και τις παρατηρησεις σας σε τυχον λαθη μου.
------------------------- Εκανα μετρησεις σημερα παλι και εχω αμμωνια 0 νιτρωδη 0 νιτρικα μη ανιχνευσιμα ΡΗ 7.2 οποτε η τυρφη ο,τι ηταν να κανει στο ΡΗ το εκανε, δεν ξερω ομως σκληροτητες γιατι δεν εχω τεστ. Ας απαντησει καποιος για το ερωτημα μου σχετικα με το εξωτερικο φιλτρο.Θα στρωσει μονο του και σε ποσο καιρο ; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Raven : 17-09-07 στις 12:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεος,απειρος και μαλλον ασχετος με αποριες... | xripas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 60 | 19-10-06 17:21 |
αποριες για νεο θαλασσινο | kazanasb | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 21-03-06 16:32 |
Στρωσιμο και μερικες αποριες | Emmanuela | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 20-12-04 14:42 |
Το ενυδρειο μου πλεον ειναι φυτεμενο και αρχισαν οι αποριες! | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 21-09-03 23:24 |