|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δικαιολογημένος ο ενθουσιασμός σου το ίδιο έπαθα και εγώ όταν τις πρωτοέβαλα και με την πάροδο του χρόνου αρχίζει και η αναπαραγωγή αν βρεθούν σε κατάλληλες συνθήκες προσοχή όμως όταν καθαρίζεις το φίλτρο γιατί πολλές φορές λόγω μεγέθους τρυπώνουν μέσα γιαυτό να έλέγχεις το φίλτρο όταν και όποτε το καθαρίζεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
χε χε έχεις απόλυτο δίκιο, έβγαλα τον Ζακ μέσα από το φίλτρο νωρίτερα. Σε τι συνθήκες αναπαράγονται;
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σου πώ εγώ τις έχω σε ενυδρείο με δίσκους ΡΗ 6,50 ΚΗ2-3 θερ.29,5C και δεν τις προλάβαινα μια φορά όταν καθάρισα τα εξωτερικά φίλτρα μπορει να είχε και 150 κομμάτια μέσα είχα πάθει την πλάκα μου ,βεβαια με την είσοδο 4 ραμιρεζ λιγόστεψαν αρκετα και έμαθαν να κρύβονται (life food)
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα μωρά τους επιβίωναν στο φίλτρο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Κανονικά χωρις πρόβλημα το πρόβλημα ήταν οτι οι μεγάλες φαίνονται τα μικρα αδείαζεις το νερό του φιλτρου σιγα αιγα σε άσπρι απόχη και ψάχνεις δηλ βγάζεις τα μάτια σου
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή έχω βαρεθεί να βγάζω το Ζακ από το φίλτρο κάθε τρεις και λίγο, αναρωτιέμαι υπάρχει κανένας τρόπος για να απο΄φύγω κάτι τέτοιο; Το φίλτρο είναι ένα AquaClear 150 (εξωτερικό κρεμαστό)
|
|
||||
|
||||
![]()
Βεβαίως και υπάρχει λύση...Πάρε ένα σφουγγάρι που προσαρμόζεται στην είσοδο υδραντλειών και φόρεσέ το στο μπαστούνι του Aquaclear...
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ | CHRIS4204 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 26-07-07 11:10 |
φιλτρο Αμμου (φτιαξτο μονο σου) και PH? | PanosII | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 28-06-07 19:14 |
Έτοιμη η παρουσίαση και του δικού μου | Παπαδόπουλος Κώστας | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 24-05-07 13:43 |
Υπεροξειδιο του υδρογονου (οξυζενε) και αλγη ? | abrous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 23-01-07 17:05 |