|
|
||||
|
||||
![]()
Ενα ενα μας τα λες.
Προσθετεις ενυδριακο αλατι, 1γρ/λιτρο και ανεβαζεις την θερμοκρασια στους 29-30 βαθμους για μερικες μερες, μετα την αλλαγη νερου. |
|
|||
|
|||
![]()
ενυδρειακό αλάτι? δεν το βλέπω να βρίσκω εδώ... τουλάχιστον όχι μέχρι τη Δευτέρα... θα κάνω αυριο πρωί την αλλαγή νερού ελπίζω να μην χάσω άλλο!
ευχαριστώ ένας φιλος που μολις ήρθε και τα είδε μου είπε οτι τα ψάρια μου εχουν ίχθυο (δεν ξερω αν το εγραψα σωστα) κάποια παρατήρηση??? |
|
|||
|
|||
![]()
δηλαδη ick αν δεν κανω λαθος που ειναι απο το στρες και τις αποτομες αυξωμιοσεις της θερμοκρασιας.αν ειναι αυτο γιατρευετε ευκολα και με ενυδρειακο αλατι αλλα και με φαρμακα.
|
|||
|
|||
![]()
8α παρω αυριο φαρμακο για το ich και αλατι (αν βρω)...
επίσης.. μόλις παρατήρησα και την ύπαρξη ενος μικρου σαλιγκαροειδές πλάσματοσ στο ενυδρειο μου που σίγουρα δεν εβαλα εγω μέσα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mη σε ανησυχεί το σαλιγκάρι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μεχρι τη δευτερα θα ειναι πολυ αργα.
Μερικα βασικα πραγματα οπωςε αλατι για πρωτες βοηθειες πρεπει να τα εχουμε απο πριν.. ΔΕΝ υπαρχει Ick... ΑΝ υπαρξει αντιμετωπιζεται με αλατι. Τα ΑΛΛΑ φαρμακα να τα αφησεις στο ραφι τους. Gutsi.. τι εχουμε πει? |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν υπάρχει ick? πως μπορούμε να είμαστε σίγουροι? δλδ να μην παρω φαρμακο?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
πλέον μπορώ υπεύθυνα να δηλώσω ότι έχω και δεύτερη απώλεια... βλέπω πως όλα τα ψάρια έχουν πρόβλημα στην ουρά... σαν να μάδησε και να κόπηκε , μίκρυνε... όπως επίσης και ότι΄τα περισσότερα ειναι στον πυθμένα χωρίς να έχουν όρεξη για πολλές κινήσεις. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απώλεια ψαριού,βοηθεια! | vassilis23 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 05-03-07 20:05 |
απώλεια μικρών | dim | Bettas | 23 | 28-01-06 02:48 |
κι' άλλη απώλεια .... γιατί ? | crazyio | Bettas | 1 | 08-10-05 12:17 |
ΒΟΗΘΕΙΑ ... όχι άλλη απώλεια ! | crazyio | Bettas | 15 | 03-10-05 00:05 |