|
|
||||
|
||||
![]()
απο οτι διαβασα , μπορει σε καποια αναπαραγωγη να βγει ενα ''ελλατοματκο'' ψαρι , το οποιο ν γευγαρωσει η γεννα που θα προκυψει θα ειναι και αυτη ''ελατοματικη''..
αν ειναι εσι μπορει αν πασα στιγμη να συμβει στον καθενα.... μια δυσμορφια στην σπονδιλικη στιλη ενως ψαριου ειναι αρκεη για να ξεκινησουν ''ελατοματικες'' αναπαραγωγες... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
σωστο και αυτο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δέ νομίζω.....Μιά δυσμορφία άν έχει προκληθεί από φυσικά αίτια και όχι χημικά τότε δέν υπάρχει στο DNA του ψαριού,και άρα δέ περνάει σε άλλες γενιές.
|
||||
|
||||
![]()
Σωστος.Αν σπασω τη μεση μου μεινω αναπηρος μου κοπει το χερι σε ατυχημα και μετα κανω παιδι(δεν θα εκανα φυσικα και αντε βρες γυναικα ετσι) δεν θα τα κληρονομησει και το παιδι μου.Εν αντιθεσει Τσερνομπιλ 1986 και Χιροσιμα Ναγκασακι 1945 ειναι ακομα ζωντανα παραδειγματα οτι η ραδιενεργεια πειραξε το DNA
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρειο-φυτα-δισκοι... | klaz | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 23-09-05 18:13 |
Οι αγριοι δισκοι προσαρμοστηκαν | johnny98130 | Δίσκοι | 19 | 22-08-05 17:35 |