|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ νομίζω ότι προσπέρασες χωρίς προσοχή το σημαντικότερο μήνυμα
|
|
||||
|
||||
![]()
Πέστα βρε dimitris21......!!!!!! Να δούμε πότε θα φιλοτιμηθεί να το δει!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
ρε μαρακι το ειδα!!!αλλα θελω να βρω χρονο και μετα να απευθηνθω σε καποιον!!!μετα βιας προλαβαινω και γραφω στο φορουμ!μη βαρας!!!παντως σημερα εκανα τεστ και τα πραγματα ηταν καλητερα.αν παρω μποιλι απλα βγαζω τα δικα μου πραγματα απο το ενυδρειο και βαζω τα (ετοιμα)?
------------------------- απο το φιλτρο ηθελα να πω! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη galisgsxr : 13-09-07 στις 23:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
θα πλύνεις το βιολογικό υλικό του στρωμένου ενυδρείου μεσα στο δικό σου αστρωτο ενυδρείο, το νερό θα γινει καφέ και θα φαίνεται πολυ βρώμικο αλλά σύντομα το φίλτρο σου θα κατακρατήσει τη βρωμιά και το νερό θα γίνει πάλι διαυγές. ¶λωστε αυτό είναι το ζητούμενο, να εγκατασταθούν τα βακτήρια στο φίλτρο.
|
|
||||
|
||||
![]()
και δεν θα ξαναριξω βακτηριδια μετα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δέ χρειάζεται,άπαξ και μπολιάσεις το φίλτρο σου και εγκατασταθούν τα βακτηρίδια μέσα,γιατί να συνεχίσεις να το φορτώνεις με ζουμιά?Αυτά τα βακτηρίδια που έχεις στο μπουκαλάκι είναι για τη διαδικασία στρωσίματος,άμα το φίλτρο σου στρωθεί με τη <<μπίχλα>> από άλλο στρωμένο φίλτρο είναι περιττό νομίζω....
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια αντι να κατεβουν τα νιτρωδη ανεβηκε η γενικη σκληροτητα!!!τι να κανω?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι αλλο απο ψαρια? | vasilakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 09-03-07 17:54 |
ΚΟΡΑΛΙΑ & ΨΑΡΙΑ απο Intrnet | IVAN | Reefsafe | 11 | 03-03-07 21:27 |
Βοηθεια μετα το στωσιμο | ilias kostas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 02-10-06 21:22 |