|
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχουν ορισμενα φιλτρα τα οποια πετανε το νερο απο ψηλα και με τον τροπο αυτο προκαλουν και μπουρμπουληθρες! Έχω χρησιμοποιησει 2 απο αυτα: το Resun magi-380, το οποιο δεν μου κρατησε πολυ και ενα της eheim (αυτη τη στιγμη δεν θυμαμαι ακριβως το μοντελο) το οποιο το εχω ως τωρα. Δες αν υπάρχει κατι που να ταιριαζει στα λιτρα σου και...καλες μπουρμπουληθρες!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η γνώμη μου είναι αν σου αρέσουν οι μπουρμπουλήθρες να αγοράσεις μία αεραντλία όπως γράφτηκε και παραπάνω. Ηλεκτρική πάντα και επώνυμη που είναι περισσότερο αθόρυβες.
Αυτές οι συσκευές είναι αρκετά μικρές σε όγκο. Το λέω αυτό επειδή έγραψες ότι έχεις πρόβλημα χώρου. Τώρα αν εννοούσες τα καλώδια, αυτά δεν τα γλυτώνεις, φίλτρο, θερμαντήρας, φώτα… |
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως το προβλημα ειναι τα καλωδια και οτιδηποτε πρεπει να μπαινει εξωτερικα....
θερμαντηρα, φως κ φιλτρο τα εχω βολεψει αλλα δε σηκωνει κιαλλο καλωδιο.... ![]() σας ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις ![]()
|
|||
|
|||
![]()
προσωπικά εμένα μου αρέσει αλλά βλέπω και τα ψάρια να τα ευχαριστεί. Πάνε πάνω από την αερόπετρα και αφήνουν την άνωση από τις φυσαλίδες να τις ανεβάζουν και ξανακατεβαίνουν και αυτό γίνεται συνέχεια.
επίσης μπορείς να την βάλεις πάνω σε τηλεχειρισμό και να την ανοίγεις εσύ όποτε επιθυμείς (γίνεται και απλώς βαζοντάς την στην πρίζα, αλλή φάση το τηλεχειριστήριο όμως). |
|
||||
|
||||
![]()
Δες http://www.hydor.it/index_en.htmαυτο αν σου αρεσει απο την Hydor
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραια ολα αυτα αλλα που δε με παιρνει με τις μπριζες...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο ολο ειναι η αρχη του "εχω ενα παιχνιδι με νερο και μπουρμπουληθρες κι εχω και ψαρια μεσα".
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θελω γνωμες | stefapat | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 25-08-07 11:09 |
ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! | ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 16-01-07 07:11 |
θελω κρυο | ΠΟΠΟ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 31-05-06 22:50 |