|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ενυδρείο του φίλου μας είναι καινούργιο και μπολιασμένο! Πιθανόν όμως μια και έχω συναντήσει ανάλογο πρόβλημα να υπολειτουργεί ο κυκλοφοριτής επομένος Γρηγόρη η πρόταση ελένχου του κυκλοφοριτή όπως λεει ο φίλος ποιο πάνω είναι ένας καλός τρόπος να το δεις αυτό!
|
||||
|
||||
![]()
Αναφερομαι στο εσωτερικο φιλτρο που ειναι μαζι με το ενυδρειο.Μονος του ο κυκλοφορητης δουλευει μια χαρα!Η μειωση ειναι της ταξεως του 70%!Αυτο που εκανα ηταν να βαλω το ενα σφουγγαρι (μπλε) κατω,μετα το μακαρονι,μετα μισο σφουγγαρι πρασινο (σε παχος),πρασινο μαλλι,το υπολοιπο μισο σφουγγαρι,υαλοβαμβακα κ παλι πρασινο μαλλι.Αυτο το τροπο μου το ειπε ενα τυπος ο οποιος καθαριζει μεγαλα ενυδρεια κ μου ειπε οτι δουλευει καλυτερα απο ολα.ποια ειναι η γνωμη σας?
|
|
||||
|
||||
![]()
Να μας έλεγες και τι είναι το πράσινο μαλλι ?????
|
|||
|
|||
![]()
floss
|
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως αυτό λοιπόν είναι υπεύθυνο για την μείωση της ροής?
Υ.Γ. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει και δεν το ξέρω!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φιλτρο | epistimon | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 13-04-07 17:39 |
φιλτρο | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-02-07 08:57 |
Φιλτρο | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 28-03-06 00:19 |
ΦΙΛΤΡΟ | koko | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 11-05-04 17:50 |