|
|
||||
|
||||
![]()
εννοω κατω απ το καπακι η κατι τετοιο....οχι ε?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και πάλι λόγω των υδρατμών όχι!
Όσον αφορά το κόστος μιλάω κυρίως για αυτό των μπαταριών μια και δεν αντέχουν πολύ!
|
||||
|
||||
![]()
μμμ... καταλαβα
![]() με περιοριζει πολυ ο χωρος που ειναι τοποθετημενο τ ενυδρειο αλλα δεν μπορω να κανω αλλιως.. ευχαριστω πολυ για την αμεση βοηθεια! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω λεω να τις ξεχασεις τις μπουρμπουληθρες..
Δεν εξυπηρετουν σε κατι...... Ασε που σε κακοχαρακτηριζουν ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() μαλλον αυτο θα γινει !!
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, συμφωνώ με τον netblues, στην αρχή όλοι θέλουμε μπορμπουλήθρες για να φαίνεται περισσότερο το ενυδρείο, μετά που μετανιώνουμε δεν έχουμε τι να κάνουμε τις αντλίες...εγώ έχω 2 στην άκρη!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχουν ορισμενα φιλτρα τα οποια πετανε το νερο απο ψηλα και με τον τροπο αυτο προκαλουν και μπουρμπουληθρες! Έχω χρησιμοποιησει 2 απο αυτα: το Resun magi-380, το οποιο δεν μου κρατησε πολυ και ενα της eheim (αυτη τη στιγμη δεν θυμαμαι ακριβως το μοντελο) το οποιο το εχω ως τωρα. Δες αν υπάρχει κατι που να ταιριαζει στα λιτρα σου και...καλες μπουρμπουληθρες!!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θελω γνωμες | stefapat | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 25-08-07 11:09 |
ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! | ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 16-01-07 07:11 |
θελω κρυο | ΠΟΠΟ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 31-05-06 22:50 |