|
|
||||
|
||||
![]()
και κατι τελαιφτεο γιατι σε επρηξα.στο τζαμι υπαρχει σε μεγαλη επιφανεια μια ασπριλα οχι εντονη και καθαριζεται ευκολα.αυτο τι ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Από φρέσκα άλατα μέχρι πρωτεϊνη κλπ! Πως περίπου είναι? και περίπου σε ποιο ύψος του τζαμιού?
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον ειναι ενα πολυ αχνο πραγμα που το παρατηρησα οταν κοιταξα απο το πλαι μεσα στο νερο και ειδα μια δαχτιλια απο το χερι μου,σχεδον σε ολο το μπροστινο τζαμι.σαν να βλεπεις τα χνωτα σου σε τζαμι αλλα αρκετα ποιο ανεπεσθητο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Προς το παρόν μην δίνεις σημασία! Λογικά επίσης κάποιο είδος άλγης είναι έτσι όπως το λες! Τουλάχιστον εγώ αυτό καταλαβαίνω!
|
||||
|
||||
![]()
παιδια σημερα εκανα παλι μετρηση και το no2 ειναι παλι στο 10με15 και δε λεει να πεσει με τιποτα ριχνω καθε μερα βακτηριδια.
να θυμησω πως αλαξα φιλτρο προσφατα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι αλλο απο ψαρια? | vasilakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 09-03-07 17:54 |
ΚΟΡΑΛΙΑ & ΨΑΡΙΑ απο Intrnet | IVAN | Reefsafe | 11 | 03-03-07 21:27 |
Βοηθεια μετα το στωσιμο | ilias kostas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 02-10-06 21:22 |