|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το πετρομα λεγεται χαλαζιας.
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ενας εμπειρος ρε παιδια.αν ειναι ενταξει να δουμε αλλιως θελω να του την πω(και θα του την πω ασχημα)γιατι μου το παιζει ξυπνιος.αν δεν ξες κατι,ρωτα.
Ηταν κάποιος που δεν ήξερε καμιά ιστορία,κι όλο έλεγε "Ξέρω πολλές ιστορίες,μια απ'αυτές λέει πως..." Ηταν κάποιος που δεν ήξερε καμιά ιστορία,κι όλο έλεγε "Ξέρω πολλές ιστορίες,μια απ'αυτές λέει πως..." |
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχας αγνωστες ουσιες ΔΕΝ ριχνουμε ΠΟΤΕ στο ενυδρειο μας και ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ λόγο.
Τωρα αν υποθεσουμε οτι ειναι γαλαζοπετρα.... η γαλαζοπετρα ειναι απο οτι ξερω παρασιτοκτονο για αμπελια και εσπεριδοειδή. Το σιγουρο ειναι οτι ο χαλκος μεσα στο ενυδρειο θα δημιουργησει ενα σκασμο προβληματα. Ελπιζω να μην εβαλες.... Εαν εβαλες κανε τρεις συνεχομενες αλλαγες νερου 50% και την προσευχη σου.. Εαν ειναι κατι αλλο, αν δεν μαθεις τι ειναι ακριβώς... Μακρια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 12-09-07 στις 16:21 |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πρέπει να λέει τη Γαλαζόπετρα (θεικός χαλκός) αλλα το
Methylen Blue. Δεν Υπάρχει κανένας λόγος να το βάλεις, οπότε ξέχνα το. |
|
||||
|
||||
![]()
¶βυσσος!!!
Μπορεί να είναι και Γαλαζόπετρα (συνήθως την βρίσκουμε σε κρυστάλλους) ή και methylen blue που λεει ο Ανδρέας!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι είναι αυτό ρε παιδιά? | dimitrisgiannoulakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 24-05-07 21:38 |
Μα γιατί ρε παιδιά? | dimitrisgiannoulakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 01-04-07 11:27 |