|
|
||||
|
||||
![]()
Εννοεις ειναι δυσκολο να μην εχει πεσει καθολου εδω και 2 μηνες?
Σιγουρα θα εχει πεσει αλλα ανεπαισθητα.
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε ένα bar? Πόσα κιλά είναι η φιάλη?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Απλα μια μέρα την βλέπω στο μηδεν, αφου εχω δει πρωτα οτι εχει σταματησει να βγάζει. Κατα τα αλλα το ρυθμιζω αρκετα καλα, αν έχω την πίεση περίπου στο 1bar. Αυτα που περιγραφεις μου τα εκανε οταν την εβαζα κοντα στα 2 bar ή στο μισο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Πάντως όπως προείπα 3-4 φορές είχα αυξομειώσεις, βέβαια δεν θυμάμαι-παρατήρησα αν η φιάλη ήταν στα τελευταία της.
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα που το προσεξα καλυτερα εχει πεσει ~5 bar μεσα σε 2 μηνες .
Οταν φτανει στο 50 εχει αλλη μια βδομαδα να βγαζει.
|
||||
|
||||
![]()
Η πιεση του co2 οσο υπαρχει σε υγρη μορφή παραμενει σχετικα σταθερή. Ειδικα με την ακριβεια που εχουν τα μανομετρα που χρησιμοποιουμε, ειναι εντελως σταθερη και αλλαζει μονο απο την μεταβολη της θερμοκρασιας του περιβαλλοντος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το λοιπον....
Εκει που διαβαζα το μεσημερι , ακουω ενα σφυριγμα απο το ενυδρειο. Παω κοντα και βλεπω οτι η μπουκαλα εχανε απο την στροφιγγα ψηλα. Εν τω μεταξυ η πιεση ειχε πεσει απο το 60 στο 40 απο χθες το βραδυ μεχρι το πρωι και ολο επεφτε. Προφανως απελευθερωνοταν στο σαλονι μου ολο το διοξειδιο κατα τη διαρκεια της νυχτας. Την ανοιξα τερμα την μπουκαλα να την αδειασω καλου κακου μεχρι να παω αυριο στον τσερτση να την γεμισω. Μιλωντας και με τον Νεοκλη που ειχε παρομοιο προβλημα κατεληξα οτι φταιει το κλειστρο της μπουκαλας. Οταν του το αλλαξε του Νεοκλη και του εβαλε μπρουτζινο σταματησε να του κανει νερα. Θα παω αυριο στον "μπακαλη" να δω τι μπορει να κανει , αν ειναι να μου αλλαξει μπουκαλα ή κλειστρο . Τουλαχιστον τα μανομετρα ειναι κομπλε!
|
||||
|
||||
![]()
βασιλη αλαξε τον τιτλο και γραψε θα πεταξω την μπουκαλα απ το μπαλκονι........
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Όλα τα είδη Bettas | Mariel | Bettas | 26 | 24-01-10 12:50 |
θα τα πάρω τα τεύχη...δεν θα τα πάρω.... | CASPER | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 20-05-07 23:02 |
πηδανε απο το νερο τα γκαπυ; | ΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Ζωοτόκα | 2 | 18-04-07 14:20 |
Θα τα φάνε? | Nrgman | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 14-08-06 13:57 |
Πέφτουν τα λέπια απο τα χρυσόψαρα!!!! | morfi | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 2 | 10-11-05 15:05 |