|
|
||||
|
||||
![]()
Προσοχή γιατί μερικοί κάνουν ένα εκνευριστικό θόρυβο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ παιδια περασα και μια βολτα απο το πρακτικερ και ειδα τι ακριβως ειναι αν και δεν πηρα γιατι μου φανηκαν καπως... οι συγκεκριμενοι(αν και δεν σκαμπαζω απο ηλεκτρολογικα!!!).
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια μου εφυγε ενα αγχος τωρα που το εψαξα ποιο σοβαρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Που είδες το "κάπως"....είναι απλούστατοι στην χρήση
http://www.giako.gr/gr/images/products/112.jpg |
|
||||
|
||||
![]()
Να ρωτήσω και εγώ κάτι off topic...???
¶νοιξε ξανά το praktiker...??? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν εννοω οτι μου φανικαν δυσκολοι στην χρηση αλλα σαν ποιοτητα δεν μου γεμισαν το ματι...
Υ.Γ στο πρακτικερ στην αθηνα πηγα οπου μενω κανονικα.Απλα σπουδαζω στην θεσσαλονικη οπου διατηρω και το ενυδρειακι μου. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως όταν είχα πάει στο πρακτικερ είχε και κάτι ηλεκτρονικούς με 7 ευρώ πολύ jet...
![]() Που από ότι ξέρω και από φίλο δουλεύουν μια χαρά.... Ίσως να τους βρεις και στο καρφουρ.... |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι ποτε εκλεισε ??
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικα ψιλοκαηκε ολοσχερως...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτισμος | naupaktos84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 29-08-07 15:17 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ | Χαραμάδας | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 16-06-07 11:18 |
Φωτισμος | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 23-12-05 19:57 |
φωτισμος. | kpanos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 14-06-05 15:16 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ | Vasilis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 10-09-04 14:23 |